رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-28 00:05 شماره خبر : 12858 https://diyareaftab.ir/short/VwMZj
وصیت‌نامه شهید «محمود حسنی»؛

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «محمود حسنی» آمده است: دانشجویان دانشگاه کربلا، ای حماسه آفرینان و ای جانبازان، آسوده خاطر باشید که راهتان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام محمود حسنی در فروردین سال ۱۳۴۱ در روستای خورزن علیا از توابع شهرستان اراک دیده به جهان گشود، بعد از تمام شدن سه ماه از حضورش در جبهه به عنوان نیروی بسیجی با توجه به این که به سن سربازی رسیده بود، جهت طی کردن دوره سربازی خودش را به ژاندارمری معرفی کرد. این بار به عنوان سرباز تیپ ۵۵ هوابرد شیراز به عجب شیر رفت و از آنجا به جبهه دهلاویه اعزام شد.

وی مدت چهار ماه مشغول خدمت سربازی بود و در این مدت از هیچ کوششی جهت دفاع از اسلام و ایران فرو گذار نکرد تا بالاخره در پانزدهم آبان ماه سال ۱۳۶۰ به ندای «هل من ناصر ینصرنی» امامش لبیک گفت و به ملکوت اعلی پیوست. 

پیکر مطهر شهید در گلزار شهدای شهر اراک به خاک سپرده شد و پنج سال بعد میزبان برادر شهیدش محمد شد.

بخشی از وصیت‌نامه شهید: ای شهیدان، ای پویندگان مکتب سرخ علی (ع)، ای وارثان خون سرخ حسین (ع)، ای لاله‌های سرخ گلستان حزب‌الله، ای دانشجویان دانشگاه کربلا، ای حماسه آفرینان و ای جانبازان، آسوده خاطر باشید که راهتان ادامه دارد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.