درباره نویسنده
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران مطرح کرد:
تغییر به سمت آینده صلحآمیز

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: شعار امسال این روز مددکاری و میانجیگری انتخاب شده است چراکه ترویج میانجیگری باعث افزایش صلح در جامعه خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب، به نقل از دانا؛
سیدحسن موسوی چلک با اشاره به روز مددکار بیان کرد: انجمن مددکاری در طی ۱۲ سال اخیر هر ساله یک شعار برای این روز در نظر میگیرد که برای سال ۱۴۰۳ شعار مددکاری و میانجیگری انتخاب شده است و یک شعار جهانی با عنوان تغییر به سمت آینده صلح آمیزهم انتخاب شده است که انتخاب این شعارها ونامگذاری آن بر اساس نیازی است که در جامعه رصد میشود.
رئیس انجمن مددکاری ایران با بیان اینکه موضوع میانجیگری موضوع مهمی است، گفت: معتقد هستیم اگر میانجی گری در جامعه تقویت شود شاهد کم شدن پروندههای قضایی خواهیم بود.
وی در ادامه اظهار کرد: در قانون آیین دادرسی به صراحت در مورد نقش مددکاران اجتماعی در حوزه میانجی گری اشاره شده است و مرکز قوه قضاییه و کارشناسان مجوز فعالیت میانجی گران راصادر میکند. بر این باور هستم که فضای جامعه ما در حال حاضر بیشتر از هر زمان دیگری نیاز به میانجی گری دارد و تقویت این حوزه سبب میشود تا در فضایی با آرامش و صلح بیشتر بتوان در خصوص موضوعات مختلف صحبت شود و در نهایت میتوانندصلح بیشتر و دعوای کمتر را رواج داد.
رئیس انجمن مددکاری ایران در خصوص نبود سازمان مددکاری اجتماعی و مشخص نبودن تعرفه مددکاران اجتماعی و همچنین عدم حضور مددکاران در مدارس را از دیگر نگرانیها و دغدغههای مددکاران اجتماعی عنوان کرد و گفت: مددکاری اجتماعی در فیلدها مختلف دشواریهای متفاوتی دارد، کار مددکار پیشگیری و آموزش است و مددکار اجتماعی به واسطه ارتباط با خانوادهها و صحبت با این افراد از حساسیت بیشتری برخوردار است.
موسوی چلک تصریح کرد: بدون شک یکی از مشاغل سخت حرفه مددکاری اجتماعی است؛ چرا که فرسودگی شغلی در این حوزه بسیار بالا است.
وی تاکید کرد: کار کردن با معلولان مختلف در حوزههای مختلف، متکدیان، آسیب دیدگان و معتادان کار راحتی نیست چرا که همه مراجعه کنندگان دردمند هستند.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی با تاکید براین که خدمات مددکاری اجتماعی در همه بخشهای نظام سلامت باید توسعه کیفی و کمی یابد گفت: نیاز است مددکاری اجتماعی در نهادهای نظامی و انتظامی توسعه یابد و همچنینی مددکاری اجتماعی در جامعه تقویت شود.
موسوی چلک با بیان این که باید از ظرفیت مددکاران اجتماعی در بحرانهای طبیعی و غیر طبیعی استفاده شود، افزود: با وجود تلاشها برای تضعیف مددکاری اجتماعی و با توجه به شرایط در حوزه اجتماعی، وسعت بخشیدن به خدمات مددکاری یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و مددکاری اجتماعی راه خود را برای ارایه خدمت به مردم در راستای مسوولیت حرفهای و اخلاقی، تاثیر گذاری در سیاستگذاریهای اجتماعی و مطالبه گری اجتماعی در راستای حقوق شهروندان ایران عزیز اسلامی در چارچوب مقررات کشور انجام خواهد داد و فراز و فرودهای اداری ناشی از ضعف مدیریت در حوزه اجتماعی، مانعی برای انجام این وظایف نخواهد بود.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- همیشه در صحنه با حجاب کامل باشید
- سوره «بقره» آیه ۱۳۵ تا ۱۴۱
- توکل به خدا عامل اصلی پیروزی است
- راهپیمایی حمایت از مردم غزه در اراک
- اجتماع عاشقان ولایت در ساوه
- رهبری دشمن را با مدیریتی ژنرالگونه غافلگیر کرد
- اراکیها در حمایت از غزه به پا خواستند
- فریاد خشم از فراهان برخاست
- ایران هیمنه پوشالی آمریکا را درهم شکست
- ایران حسینی همیشه پیروز است
- مشاهده بیشتر