رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/10/27 Thursday - 2025 16 January الخميس ، 16 رجب ، 1446
ساعت
رئیس اداره دامپزشکی کمیجان خبر داد:

رئیس اداره دامپزشکی کمیجان از واکسیناسیون ۳۵۳ هزار راس دام علیه بیماری‌های مختلف دامی در این شهرستان خبر داد.

 

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کمیجان، ایوب سعادت فلاح با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۳۵۳ هزار نوبت واکسیناسیون در جمعیت دام‌های سبک و سنگین این شهرستان به صورت رایگان علیه بیماری‌های مختلف دامی از جمله تب برفکی، تب مالت، ppr، شاربن و لمپی اسکین انجام گرفته است.

وی ادامه داد: ۲۱ هزار نویت از این واکسیناسیون مربوط به بیماری بروسلوز یا همان تب مالت می‌باشد که این بیماری از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام می‌باشد.  

سعادت فلاح گفت: طی این مدت یک مورد گوساله مشکوک به بیماری شاربن در یکی از روستاهای شهرستان شناسایی و پس از نمونه برداری و دفن بهداشتی لاشه اقدام به ضد عفونی دامداری شد و بلافاصله تمامی دام‌های سبک و سنگین روستا به تعداد یک هزار و ۱۱۷ راس توسط اداره دامپزشکی واکسینه گردید. قابل ذکر است که نتیجه آزمایش خوشبختانه منفی اعلام شد.

رئیس اداره دامپزشکی کمیجان ادامه داد: در خصوص ایمن سازی دام های شهرستان کمیجان به منظور جلوگیری از ابتلای به بیماری تب برفکی با اجرای طرح رایگان بیش از ۳ هزار ۳۸۸ راس دام سنگین و ۹۴ هزار ۱۵۴ راس دام سبک شهرستان واکسن این بیماری را دریافت نموده‌اند که فاز دوم این طرح هم از ابتدای دی‌ماه شروع شده و همچنان ادامه دارد.

سعادت فلاح اظهار کرد: در این ۹ ماه همچنین تعداد ۴۱ هزار ۱۸۳ راس دام سبک و سنگین شهرستان تحت مراقبت تب برفکی، لمپی اسکین و شاربن قرار گرفته است که خوشبختانه مورد خاصی تاکنون شناسائی نشده است.

وی ادامه داد: با اجرای طرح واکسیناسیون رایگان طیور روستایی علیه بیماری نیوکاسل در دو مرحله بیش از ۶۰هزار قطعه طیور روستایی واکسن این بیماری را دریافت کرده‌اند.

رئیس اداره دامپزشکی کمیجان خاطر نشان کرد: شهرستان کمیجان دارای ۲۶ واحد پرورش مرغ گوشتی، چهار واحد پرورش بوقلمون، دو واحد پرورش پولت تخمگذار و یک واحد پروش شتر مرغ می‌باشد که این واحدهای به صورت دوره‌ای مورد نظارت و پایش همکاران ما در دامپزشکی شهرستان قرار می‌گیرد.

سعادت فلاح در پایان گفت: در این مدت ۹ ماه همچنین یک هزار و ۴۰۰ بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی توسط کارشناسان دامپزشکی این شهرستان انجام گرفته که در این بازدیدها ۳۳۳ کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف و تاریخ گذشته شناسایی و از چرخه مصرف خارج شده است.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.