رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/11/04 Thursday - 2025 23 January الخميس ، 23 رجب ، 1446
ساعت
1403-09-04 10:13 شماره خبر : 9733 https://diyareaftab.ir/short/4Qo1y

حاج اسدالله صفا، هم‌رزم شهید نواب صفوی، عضو هیئت مؤتلفه اسلامی و از مبارزان پیش از انقلاب اسلامی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از خبرگزاری فارس، حاج اسدالله صفا که سال‌ها به علت بیماری، خانه‌نشین شده بود، سرانجام پس از مدت‌ها کسالت از دنیا رفت.

این پیرغلام اهل‌بیت علیهم‌السلام که هم‌رزم شهید نواب صفوی در سال‌های نهضت مردم ایران بود، خانه‌اش را در دهه‌های متمادی برای برگزاری جلسات دینی و معرفتی در اختیار هیئت‌های مذهبی از جمله جامعه مداحان اهل‌البیت گذاشته بود.

او پیش از انقلاب به همراه شهید مهدی عراقی، مدتی به زندان افتاد که از طریق او با جمعیت فدائیان اسلام و شهید نواب صفوی هم ارتباط پیدا کرد.

قرار است پیکر او پس از تشییع از مقابل مسجد شهدا در بزرگراه شهید محلاتی، به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی منتقل شده و در آنجا به خاک سپرده شود.

خانواده وی، زمان تشییع را ساعت ۱۰ صبح امروز یکشنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۳ اعلام کرده‌اند. قرار است مراسم تدفین او در حرم حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام، ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه امروز برگزار شود.

همچنین مجلس ختم حاج اسدالله صفا نیز روز چهارشنبه ۷ آذرماه از ساعت ۱۵ تا ۱۶٫۳۰ دقیقه در مجلس امام علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام، واقع در خیابان ۱۷ شهریور، خیابان شهید قادری برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.