رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدرس حوزه علمیه اراک:

۲۲ بهمن تجدید‌عهد با آرمان‌های انقلاب است

مدرس حوزه علمیه اراک با اشاره به اینکه ۲۲ بهمن تجدیدعهد ملت ایران با آرمان‌های انقلاب است گفت: مردم با حضور خود در راهپیمایی پاسخ قاطعی به دشمنان خواهند داد.

زهرا کرمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی« دیار آفتاب» گفت: حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن امسال، بار دیگر نشان‌دهنده عمق همدلی، وحدت و اعتقاد مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی خواهد بود.

مدرس حوزه علمیه اراک بیان کرد: این حضور، تجدید عهدی با اصول و ارزش‌هایی است که ملت ایران برای آن‌ها انقلاب کرده‌اند.

وی افزود: با توجه به تحولات مهم سیاسی در منطقه و فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌ها، شرکت در این راهپیمایی، بیش از گذشته، اهمیتی دوچندان یافته است.

 کرمی اظهار کرد: حضور مردم در این روز بزرگ، نه تنها گامی در راستای حفظ منافع و امنیت ملی است، بلکه پاسخی قاطع به تمام دشمنان و مستکبران عالم خواهد بود که گمان می‌کنند با فشارهای اقتصادی می‌توانند ملت ایران را از مسیر انقلاب بازدارند.

مدرس حوزه علمیه اراک تصریح کرد: این راهپیمایی، تبلوری از روحیه استقامت، آزادگی و عدم پذیرش سلطه‌گری خواهد بود. همان‌گونه که شهید بهشتی فرمودند: «ملت ما مانند شیشه است، اگر شکسته شود، برنده‌تر می‌شود.»

کرمی اظهار کرد: حضور گسترده مردم در این روز نشان خواهد داد که ملت ایران، با ایمان و توکل به خدا، در مسیر آرمان‌های خود پایدار مانده و روزی بر تمام مستکبران پیروز خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: یوم‌الله ۲۲ بهمن، فرصتی برای نشان دادن وحدت ملی، ایمان قلبی به ارزش‌های انقلاب و عزم راسخ برای پاسداری از استقلال و آزادی کشور است.

مدرس حوزه علمیه اراک خاطرنشان کرد: پیام این راهپیمایی برای جهان روشن خواهد بود: ملت ایران هرگز تسلیم زور و فشار نخواهد شد، و پیروزی الهی نزدیک است.

انتهای خبر/

1403-11-21 14:41 شماره خبر : 11506

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.