رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
فرمانده سپاه روح‌الله خبر داد:

مشارکت سپاه روح‌الله در ساخت مسکن

فرمانده سپاه روح‌الله گفت: در بحث محرومیت‌زدایی یک هزار و ۸۶۰ منزل در گوشه گوشه این استان توسط جهادگران ساخته و تحویل مالکان داده شده تا سرپناهی برای ولی‌نعمتان باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ سردار محسن کریمی امروز در شورای اداری استان مرکزی گفت: یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب بحث فرهنگ است، لذا با توجه به شعار سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است، باید به فرهنگ جهاد و شهادت هم توجه داشته باشیم.

وی ادامه داد: در غزه مهم‌ترین عامل که توانسته انسجام ببخشد وحدت‌کلمه، فرهنگ جهاد و روحیه شهادت در مردم غزه بود که در اوج مظلومیت با اقتدار در مقابله رژیم غاصب صهیونیستی ایستاده‌اند.

وی بیان کرد: کنگره عظیمی در استان راه‌اندازی شد تا دستاوردهای چندین و چند ساله سپاه روح‌الله و ۸ سال دفاع مقدس را رونمایی کنیم و با سیاست‌گذاری آیت‌الله دری نجف‌آبادی توانستیم به بهترین شکل ممکن، دستاوردها را ارائه دهیم.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: استان مرکزی دارای  مشاهیر و بزرگان بسیار زیادی است که باید نهایت بهره را ببریم، شاخص‌ترین شخص در تمام کشور حضرت امام خمینی(ره) است.

کریمی افزود: جمع‌آوری ۵۰ ترابایت اطلاعات خانواده شهدا، رزمندگان، آزادگان و دستاوردهای دفاع مقدس و فرهنگ جهاد و شهادت دفاع مقدس از بایگانی‌ها بیرون کشیده شد و به عنوان یک گنج در اختیار بنیاد حفظ آثار و دفاع مقدس داده شد.

وی اظهار کرد: جمع‌آوری آمار ایثارگران استان شامل بیش از ۷۰۰ هزار رزمنده، ۷ هزار ۲۰۰ شهید، ۱۶ هزار جانباز و ۷۰۰ نفر آزاده در استان مرکزی از دیگر اقدامات است.

سردار کریمی بیان کرد: در بحث پشتیبانی بیش از ۱۲۰ پروژه تخصصی توسط مهندسین و نخبگان سپاه روح‌الله و رزمندگان استان طراحی برنامه‌ریزی و اجرایی شد که اجرای بعضی از طرح‌ها سرنوشت عملیات‎ را عوض کرد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: در بحث محرومیت‌زدایی بیش از یک هزار و ۸۶۰ منزل در گوشه گوشه این استان توسط جهادگران ساخته و تحویل مالکان داده شده تا سرپناهی برای ولی‌نعمتان باشد و ۲ هزار جهیزیه آماده‌سازی و به زوج‌های محروم جامعه تحویل داده شد.

کریمی در خصوص اعزام نوجوانان به اردوی راهیان نور عنوان کرد: ۱۷ هزار جوان و نوجوان به اردوی راهیان نور در شهرهای مرزی کشور اعزام و فرهنگ جهاد و روحیه شهادت را در قالب سخنرانی و کلاس‌های متعدد آموختند.

انتهای خبر/

1403-01-06 13:47 شماره خبر : 4207

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.