درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «علیرضا رضایی»؛
من زندگی را در جبهه و شهادت یافتم

در بخشی از وصیتنامه شهید «علیرضا رضایی» آمده است: من زندگی را در جبهه و سعادت اخروی را در شهادت یافتم و آن را دنبال خواهم نمود.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام علیرضا رضایی در بیست و نهمین روز از شهریورماه سال ۱۳۴۵ در خانوادهای متدین و مذهبی دیده به جهان گشود، برای دفاع از مردم سرزمینش سینه سپر کرده بود. از سال ۱۳۶۱هشت مرحله به جبهه اعزام شد به مدت هفت ماه به طور داوطلبانه و در لباس بسیج و ۲۰ ماه در لباس رسمی پاسداری به جبهه رفت. وی در آخرین بار به عنوان معاون گروهان در گردان مهندسی لشکر ۱۷علی بن ابیطالب(ع) به جبهه رفت و دربیست و هشتم دیماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ با اصابت ترکش به سر و شکم در جاده اهواز-نورد به شهادت رسید. پیکر مطهرش در ورین-محلات به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید: دست عنایت ولیالله الاعظم امام زمان(عج) در جبههها و سنگر ها است. رزمندگان در جبهه (این مکتب انسان ساز) باید خود را چنان بسازند که هنگام برگشتن خود مربی و معلم دیگران باشند. من زندگی را در جبهه و سعادت اخروی را در شهادت یافتم و آن را دنبال خواهم نمود.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- تصفیهخانه کشت و صنعت زرندیه افتتاح شد
- رجزخوانی نوجوانان تفرشی برای دشمنان
- اعتراض پیاتزا به FIVB جواب داد
- تعیین بسته حمایتی دولت برای صنایع و اصناف
- سفر معاون رئیس جمهور به استان مرکزی
- بسیج جامعه پزشکی همسو با بخشهای امداد
- برخورد کمباین و اتوبوس در محور اراک
- ایران بیمماشات در برابر هر تجاوز
- اهل آخرت
- ایران آماده پاسخ کوبنده به تجاوز دشمن است
- مشاهده بیشتر