مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: خرید ۱۳ هزار تن گندم از کشاورزان در تابستان امسال اتفاق خوبی بود که نسبت به سال گذشته چهار هزار تن افزایش داشته و از نظر کیفیت رتبه دوم استان را کسب کردهایم.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ حمید قلی پور، در گفتگو با خبرنگار نسیم خنداب گفت: طی یک سال گذشته در حوزه کشاورزی شهرستان خنداب اعتباری بالغبر هفت میلیارد تومان در قالب سه پروژه در شهرستان هزینه شده است.
وی در ادامه بیان کرد: ۱۳ رشته قنات در دستور کار بوده که در حال لاییروبی و مرمت هستند و دو کانال انتقال آب حدود ۵۰۰ متر بتونی و پوششدار شده است و چهار هزار متر لوله در سه طرح عمده در دشت عمومی خنداب، روستاهای گذردر و درمن جهت انتقال آب تقدیم کشاورزان شده است.
قلیپورگفت: با کمک جهاد کشاورزی و کشاورزان خنداب، مراحل پایانی تجهیز و نوسازی دشت عمومی خنداب در حال انجام است و ۳۵۴ هکتار از اراضی یکپارچهسازی شده است و تجهیز خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین در هفته دولت کانال انتقال آب به طول ۵۰۰ متر در روستای مهر علیا با اعتبار یک میلیارد تومان جدولگذاری شد.
مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: خرید ۱۳ هزار تن گندم از کشاورزان در تابستان امسال اتفاق خوبی بود که حاکی از افزایش تولید در شهرستان دارد که نسبت به سال گذشته چهار هزار تن افزایش داشته و از نظر کیفیت رتبه دوم استان را کسب کردهایم.
وی افزود: با تلاش کشاورزان خنداب، طی یک سال گذشته ۴۵ هزار تن چغندرقند تحویل کارخانههای قند کشور شده است و رتبه اول استان مرکزی را در تولید چغندرقند کسب کردهایم.
مدیر جهاد کشاورزی خنداب اضافه کرد: با تولید ۲۰۰ تن دانه کلزا رتبه دوم استان را کسب نمودهایم. در راستای اصلاح باغات گردو هزار سرشاخه گردو به صورت رایگان بین باغداران توزیع شد.
قلیپور گفت: از سال گذشته تا کنون ۲۰ هکتار از باغات انگور داربستی شدهاند، هفت هزار تن انواع کود شیمایی و۵۰۰ تن انواع بذر گواهی شده در شهرستان بین کشاورزان توزیع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی خنداب تصریح کرد: طی یک سال گذشته ۴۵ دوره آموزشی با عناوین مختلف زراعی، باغی و دامی در شهرستان خنداب برگزار شد، جهت توانمندسازی جوانان روستا در زمینههای مختلف کشاورزی کانون جوانان روستایی و عشایر تأسیس شد و در هفته جهاد کشاورزی ۹ کشاورز برتر از شهرستان خنداب در سطح استان صاحبامتیاز شدند.
وی اظهار کرد: شهرستان خنداب یکی از قطبهای اصلی تولید ماهیان زینتی در استان است و بعد از شهرستان محلات رتبه دوم را کسب کردهایم، سالیانه دو میلیون قطعه ماهی تخمگذار و زندهزا در شهرستان تولید داریم.
قلیپور گفت: طی یک سال گذشته مبلغ یک و نیم میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی به ۱۵ نفر پرداخت شد و در سال جاری نیز مبلغ ۶ میلیارد تومان به ۶۰ متقاضی پرداخت خواهد شد که مراحل آن در حال انجام است. جهت رفاه دامداران مبلغ ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات مردمی سازی یارانه بین دامداران، پرورشدهندگان مرغ و شیلات پرداخت شد.
وی گفت: از زمان واگذاری نظارت بر تنظیم بازار به جهاد کشاورزی ۱۷۰۰ بازرسی از واحدهای مختلف صنفی انجام شد و ۳۶۰ تن برنج، ۱۶۳ تن مرغ منجمد، ۱۸ تن قند و. . بین خانوادهها تقسیم شده است
قلیپور افزود: با مشارکت منابع طبیعی و اداره ثبتاسناد همه پلاکها رفع تداخل شده و این امر جهت سنددار کردن اراضی کشاورزی بسیار مؤثر است. ۱۸ هزار لیتر سوخت بین هفت هزار متقاضی توزیع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی افزود: طی یک سال گذشته ۷۰۰ دستگاه تیدر و دروگر موجود در شهرستان ثبت اطلاعات شد، ۳۰ دستگاه کمباین توسط جهاد کشاورزی بازدید و معاینه فنی صورت پذیرفت. 10 فقره مجوز صنایع تبدیلی توسط جهاد در زمینههای مختلف صادر شده است
وی افزود: با توجه به اینکه خنداب یکی از قطبهای تولید میوه است، سردخانه دیزآباد در بخش مرکزی تا یک ماه آینده افتتاح خواهد شد و سردخانه بخش قرهچای نیز به لطف خدا تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
قلیپور گفت: در حال حاضر دو کارخانه فرآوری کشمش در شهرستان فعال است و حدود هفت هزار تن را پوشش میدهد که جوابگوی نیاز شهرستان نیست، با تعدادی سرمایهگذار صحبتهای اولیه انجام شده که ان شاءالله در این شهرستان کارخانه فرآوری کشمش را احداث نمایند تا نقش دلالان و واسطهها به طور کامل از بین برود. از مسئولین و شهروندان گرامی درخواست داریم که در زمینه جذب سرمایهگذاران تلاش و نمایند جهاد کشاورزی خنداب آمادگی دارد نهایت همکاری را داشته باشد.
انتهای پیام/
- ۹۰ درصد پروژهای نیمه تمام افتتاح شدهاند
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- شعار امسال حماسه ۹ دی مشخص شد
- اختتامیه رویداد ملی تولید محتوای استان مرکزی
- ۱۱۰ مدالآور ورزش استان مرکزی تجلیل میشوند
- ترورسیم تهدیدی برای حقوق بشر
- جشن میلاد حضرت زهرا (س) در فراهان
- بارش برف در شهر فرمهین
- مراسم تشییع ۲ شهید گمنام در اراک برگزار میشود
- امالبنین (س) در ولایتپذیری و صبر نمونه بود
- ۵ فرماندار استان مرکزی منصوب شدند
- تأخیر در آغاز فعالیت اداری در استان مرکزی
- تصادف محور قدیم ساوه با یک مصدوم
- رویداد تولید محتوای کارکرد خوبی دارد
- صبر و استقامت مادر شهیدان «جوادنیا» ستودنی است
- اراک میزبان نمایشگاه تابلوفرش و فرش دستباف
- فضای مجازی از عوامل سقوط سوریه بود
- پالایشگاه شازند معطر به شهید گمنام شد
- صرفهجویی ۱۲ درصدی با کاهش ۲ درجهای دما
- مراسم گرامیداشت شهدای عملیات کربلا ۴ و ۵
- آغاز پیشرفتهای بزرگ گردشگری در دره گردو
- استکبارستیزی ویژگی بارز امیرکبیر بود
- قیام ۱۹ دی آغازگر موج انقلاب در ایران
- تبلیغات دشمن شکستنی است
- کمک 40 میلیارد ریالی تفرشیها به جبهه مقاومت
- امیرکبیر شهید خدمت بود
- مهرانه اراکیها در حمایت از جبهه مقاومت
- استان مرکزی پیشتاز در فناوریهای نوین ساختمانسازی
- قیام ۱۹ دی نقطه آغازین انقلاب اسلامی بود
- نتانیاهو در تلاش برای خروج از انفعال
- بازگشت میزبانی از آسیاییها به نمایندگان فوتبال ایران
- ناترازی برق در کمیجان اولویتبندی شده است
- تداوم آلودگی شهرهای صنعتی تا پایان هفته
- آغاز ترخیص خودروهای برقی از گمرک
- نمایشگاه صنعت ساختمان در اراک برپا شد
- درخشش تیم مناظره دانشگاه فرهنگیان مرکزی در کشور
- سخاوت بانوان اراکی در حمایت از جبهه مقاومت
- کشف يک دستگاه حفاری غيرمجاز در کميجان
- روایت یک شاهد عینی از قیام 19 دی
- صنایع، متهم ردیف اول آلودگی هوای اراک
- رمز پیروزی ما توکل به خدا است
- سوره «ص» آیات ۱۷ تا ۲۶
- اجتماع حامیان جبهه مقاومت در اراک
- همایش امیرکبیر در فراهان
- تامین اعتبارات ویژهای برای حمایت از اقشار آسیبپذیر
- 90 نانوایی نان کامل پخت میکنند
- روح پهلوانی مبنای ماندگاری ورزش است
- چرا تاج از کنار نبی نگذشت
- بزرگداشت شهادت امیرکبیر در زادگاهش برگزار میشود
- مشاهده بیشتر