درباره نویسنده
مادر شهید «رضا نظری»:
حادثه پلاسکو اولین ماموریت شهید «نظری» بود

مادر شهید نظری گفت: اولین و آخرین ماموریت شهید «نظری» حادثه تلخ پلاسکو بود که یکی از مهمترین عملیات شهید بود.
رویا شاهوار مادر شهید رضا نظری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ گفت: شهید رضا نظری متولد ۲۴ خرداد ۱۳۶۸ است که در یک اتفاق خوب ولادت شهید مصادف با ولادت امام رضا علیهالسلام شد.
وی در ادامه افزود: اولین دیدار من با رضا زمان تولد وی در سال ۶۸ بود که چهره رضا را مشاهده کردم و آخرین دیداری که از چهره رضا داشتم در سال ۹۵ بود که همزمان با شهادت امام رضا(ع) به تهران سفر کرده بودم و رضا سر کار بود که بعد از ۴۰ روز او را دیده بودم که بعد از آن روز، دیگر او را ندیدم.
مادر شهید رضا نظری بیان کرد: حتی بعد از شهادت رضا چهره او را نتوانستم مشاهده کنم به دلیل اینکه پیکر رضا سوخته بود و در یک تابوت در بسته پیکر او را تشییع کردند و از طریق DNA هویت رضا مشخص شد.
شاهوار عنوان کرد: رضا به دلیل اینکه تهران سرکار بود و پیش پدر و مادر بنده زندگی میکرد و به دلیل اینکه آنها نیز سالخورده بودند، همدیگر را دوست داشتند و آنقدر به هم وابسته بودند که پدرم ۶ ماه بعد از شهادت و اینکه نتوانست دوری رضا تحمل کند، فوت کرد.
وی در ادامه گفت: رضا دارای اخلاق خوب، از خود گذشتگی خاصی داشت که اخلاق خوب وی با بزرگتر از خود مثال زدنی بود.
شاهوار خاطرنشان کرد: از خودگذشتگی رضا آنقدر مثال زدنی بود که شغل آتشنشانی را انتخاب کرد و زمان خدمت سربازی نیز به رضا تاکید کرده بودم که بدون هیچ استرسی به مردم کمک کند.
وی افزود: رضا، فروردین سال ۹۵ وارد شغل آتشنشانی شد و بعد از ۹ ماه آموزشهای لازم، بعد از ۳ ماه که در شیفت بود، در ایستگاه شماره ۲۵ شهرک غرب مشغول به خدمت شد.
مادر آتشنشان شهید رضا نظری عنوان کرد: رضا به تازگی لباس حریق را گرفته بود به گونهای که ما نتوانستیم قامت رضا را در لباس حریق ببینیم.
شاهوار اظهار کرد: اولین و آخرین ماموریت رضا حادثه تلخ پلاسکو بود که یکی از مهمترین عملیات شهید بود.
وی گفت: به دلیل اینکه حادثه خیلی بزرگ بود و به همه ایستگاهها درخواست نیرو داده بودند که برای لکهگیری وارد ساختمان شوند رضا نیز همراه با شهید رضا شفیع و شهید بابایی به سمت ساختمان پلاسکو اعزام شدند که عکسی از سه شهید منتشر شده به حالت لبخند به ماموریت رفتند.
مادر آتشنشان شهید رضا نظری در پایان تصریح کرد: رضا تاکید کرده بود که زمان شهادت من بر سر مزارم به هیچ عنوان گریه نکنید.
آتشسوزی پلاسکو، یکی از بزرگترین مجتمعهای تجاری تهران، در سیام دی ۱۳۹۵، دلخراشترین حادثه آتشسوزی در تاریخ معاصر ایران بود که بهدلیل رعایت نکردن نکات ایمنی رخ داد و جان ۲۲ شهروند از جمله ۱۶ آتشنشان که دو نفر از استان مرکزی در بین شهدا قرار گرفتند.
بازنشر به مناسبت سالگرد حادثه پلاسکو
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- آمادهسازی تیم آلومینیوم اراک برای فصل جدید
- بررسی میدانی وضعیت «کیسون» با حضور وزیر راه
- کشف مواد مخدر از سوداگران مرگ در اراک
- رسالت ادبیات کودک انتقال مفاهیم به زبان ساده
- پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت میشد
- ایران کشوری تسلیم ناپذیر است
- وزش باد شدید در ۸ استان کشور
- بازیکنان با «پیاتزا »هماهنگ شدهاند
- ملت ایران در کنار حسین زمان قرار دارد
- واگذاری پنلهای خورشیدی به عشایر استان مرکزی
- مشاهده بیشتر