رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/09/07 Wednesday - 2024 27 November الأربعاء ، 25 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1403-09-07 10:40 شماره خبر : 9839 https://diyareaftab.ir/short/N3E5Y 0
شهردار منطقه ۲ اراک:

شهردار منطقه ۲ اراک گفت: تعریض خیابان شهید بهشتی مصوب شده و اولویت اصلی شهرداری طرح عقب‌نشینی است و جزو برنامه‌ریزی‌های بلندمدت قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» ناصر عسگری در نشست صمیمی با مردم که شب گذشته در جوار امام‌زادگان عبدالله و آمنه خاتون علیهم‌االسلام برگزار شد گفت: بر اساس تصویب سال‌جاری و برای خدمت‌رسانی بهتر به شهروندان اراک به ۵۵ محله تقسیم شد که ۱۱ محله‌ی آن در منطقه ۲ قرار دارد و هر محله حدود ۱۰ هزار نفر جمعیت را شامل می‌شود.

شهردار منطقه ۲ اراک بیان کرد: در همین راستا طرحی به عنوان محله‌محور و مسجدبنیان، صورت گرفته و طبق آن، هفت مسجد شاخص در این منطقه شناسایی شده است که یکی از این مساجد، مسجد امامزاده است. کار به این شکل است که یک شورای محله تشکیل می‌شود و هیات‌امنای مسجد عضو هم آن هستند و مسائل و مشکلات را با حضور نمایندگان دستگاه‌ها مثل بهداشت، بهزیستی، کمیته‌امداد، نیروی انتظامی و هر دستگاهی که نیاز باشد، احصا می‌کنند و مواردی را که از چشم شهرداری دور ماندهُ رسیدگی و بررسی می‌کنند.

تعریض خیابان شهید بهشتی مصوب شده است

وی در جواب سوال شهروندی در مورد ترافیک خیابان شهید بهشتی اظهار کرد: تعریض خیابان شهید بهشتی مصوب شده و اولویت اصلی شهرداری طرح عقب‌نشینی است و جزو برنامه‌ریزی‌های بلندمدت قرار دارد، هزینه بسیار سنگینی را می‌طلبد بنابراین برای تکمیل نیازمند زمان زیادی است.

عسگری افزود: به منظور اجرای این طرح به همه‌ی صاحبان مغازه‌ها اعلام شده که عقب‌نشینی‌ها را انجام دهند و برای این منظور ما می‌توانیم تهاتر انجام دهیم و در مجتمع آفتاب که در حال تکمیل است و تا دو الی سه ماه دیگر به پایان می‌رسد، این صاحبان مغازه‌ها را اسکان دهیم. این امر نیاز به مشارکت مردم دارد و باید به این موضوع کمک کنند تا اتفاق به خوبی رقم بخورد.

شهردار منطقه ۲ اراک تصریح کرد: در جلسه‌ای که با حضور اعضای امامزاده و دستگاه‌های دیگر بودیم، موضوع طرح ترافیک خیابان عباس‌آباد مورد بررسی قرار گرفت البته این موضوع، مربوط به شورای ترافیک است که در استانداری برگزار می‌شود و آن‌ها در این مورد تصمیم‌گیری می‌کنند.

وی ادامه داد: این طرح مربوط به پلیس راهور و پلیس راهنمایی و رانندگی است که تبحر بیشتری دارند، آن‌ها هم به تنهایی نمی‌توانند تصمیم بگیرند و در شورای ترافیک طرح مسئله می‌شود و تصمیم جمعی گرفته می‌شود.

اتوبوس‌های شهری اراک فرسوده هستند

شهردار منطقه ۲ اراک عنوان کرد: در موضوع اتوبوسرانی و حمل و نقل عمومی، متاسفانه اتوبوس‌ها فرسوده شده‌اند و در سال‌های قبل، حدود ۸۳ درصد از هزینه‌های مربوط به این مورد را دولت پرداخت می‌کرد ولی به علت مشکلات مالی این هزینه‌  دیگر به شهرداری و ناوگان حمل و نقل پرداخت نمی‌شود.

عسگری بیان کرد: تامین هر اتوبوس‌ برقی هم نیازمند حدود ۱۵ الی ۱۶ میلیارد تومان است. ولی ۵۰ اتوبوس‌ گازوئیل سوز یورو۵ وارد کردیم و قرار است ۵۰ دستگاه دیگر نیز به این ناوگان اضافه شود با انجام این امر طی ۱۸ الی ۱۹ ماه دیگر مشکل کمبود وسلیه و تاخیر در حمل و نقل مسافران مرتفع خواهد شد.

واگذاری استیجاری مغازه به تعمیرکاران

وی در خصوص تعریض خیابان شریعتی اضافه کرد: این خیابان هم مانند خیابان عباس‌آباد به همه کسبه به خصوص مغازه‌داران که در معابر و پیاده‌رو باعث مزاحمت در تردد می‌شوند اعلام شده برای عقب‌نشینی، در شهرک خودرو به آن‌ها مکان استیجاری واگذار می‌کنیم.

عسگری ادامه داد: در میدان ولیعصر هم که سئوال پرسیده شد که وضعیت کنونی آن به چه شکل است؟ از زمانی که تبدیل به چهارراه شده است؛ این کار بنا بر پیشنهاد پلیس راهور انجام شد به طور قطع این وضعیت بهتر شده و میزان تصادفات کمتر و مشکلات ناشی از آن مرتفع و بهبود یافته است.

شهردار منطقه ۲ اراک در مورد طرح اراک ۱۴۲۰ هم گفت: برای این موضوع برنامه‌های بلند مدت توسط مشاور در نظر گرفته و باید تا این زمان پروژه‌های شهرداری اجرا شود. یعنی یک چشم‌اندازی برای آن تعیین شده و به صورت ۵ سال بررسی، نظارت و نقاط قوت و ضعف آن تحلیل می‌شود و می‌بایست طبق برنامه‌ای که مشاور در نظر گرفته پیش برود.

وی افزود: در مورد مشکلات زباله‌گردی که در سطح شهر مشهود است و صحنه‌های نازیبایی را به شهر وارد می‌کند، نیاز است که بدانید دو سال پیش تمام زباله‌گردها را شناسایی و کسانی که نیاز به ترک داشتند، طی مصوبه که انجام شده بود ۱۸۲ نفر به کمپ‌های مورد تایید معرفی شدند و ۱۸۲ نفر از آن‌‌ها شناسایی و برای تامین شغل آن‌ها اقداماتی انجام شد. در قسمت رفت و رو و تفکیک زباله در سه راه خمین که نیاز به نیرو داشت، اما آن‌ها معرفی کردیم ولی آن‌ها از انجام و پذیرش آن امتناع کردند.

عسگری گفت: دلیل آن هم این بود که زباله گردی درآمد بسیار خوبی دارد و حاضر نبودند آن را با شغل دیگری تعویض کنند و این‌که چون افراد معتاد هر روز نیاز به پول دارند و نمی‌توانند تا سر ماه برای دریافت حقوق صبر کنند و همچنین این‌که متاسفانه مردم نیز از این افراد حمایت می‌کنند و ما را در خصوص منع آن‌ها از زباله‌گردی، مورد عتاب و خطاب قرار می‌دهند.

شهردار منطقه ۲ اراک خاطرنشان کرد: پیرامون طرح دره گردو هم باید عرض شود که یک طرح ۸۰ هکتاری و بسیار بزرگ است در این یک سال اخیر به طور جدی تکمیل آن پیگیری شده و برای تکمیل آن یک زمان ۵ ساله احتیاج دارد. در این طرح قسمت‌های تفریحی، خدماتی، گردشگری و.. وجود دارد و یک شهربازی بزرگ بسیار مطلوب و زیبا برای آن در نظر گرفته شده است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار