رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/08/16 Wednesday - 2024 06 November الأربعاء ، 4 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1402-09-29 14:22 شماره خبر : 2233 https://diyareaftab.ir/short/4x9xk 0
مدیرکل مطبوعات خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ:

مدیرکل مطبوعات خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ۱۳ هزار و ۵۰۰ رسانه در کشور فعال هستند که شامل ۲۸ خبرگزاری، ۳۳۰ روزنامه، ۵۴۰۰ پایگاه تحلیلی و خبری و ۸۰۰۰ نشریه‌اند.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ ایمان شمسایی، صبح امروز در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در استان مرکزی، پیرامون رسانه، جهاد تبیین و زمینه‌سازی برای ظهور گفت: ایستادگی و استقامت اصحاب رسانه در رویارویی با مشکلات و ایجاد پل‌های ارتباطی بین مسئولین و مردم، قابل تقدیر است‌.

مدیرکل مطبوعات خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درخصوص جشنواره رسانه‌ای ابوذر بیان کرد: این جشنواره فرصت خوبی برای رفع نقاط ضعف و قوت‌ حرفه رسانه و خبری است.

شمسایی، صداقت و راست‌گویی را سرلوحه حرفه خبرنگاری دانست و عنوان کرد: مسئله‌سازی و کشف مسئله، از تخصص‌ رسانه‌هاست و اصحاب رسانه نباید سرعت را فدای دقت کار و خبر خود کنند.

وی، اظهار کرد: باید با سمت و سوی دسترسی مخاطب به کسب اطلاعات خبری پیش رفت و هر فضایی که به بهترین شکل، متناسب با ارتباط‌گیری مردم است، به کار گرفته شود.

مدیرکل مطبوعات خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خاطرنشان کرد: درک استقامت و مقاومت مردم غزه و نمایش جنایات رژیم غاصب صهیونیست، توسط اصحاب رسانه، به مردم دنیا مخابره می‌شود.

شمسایی، از فعالیت ۱۳ هزار و ۵۰۰ رسانه فعال در کشور خبر داد و افزود: ۲۸ خبرگزاری، ۳۳۰ روزنامه، ۵۴۰۰ پایگاه تحلیلی و خبری و ۸۰۰۰ نشریه، داخل کشور در حال فعالیت هستند.

وی، خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه باید به سه اصل حفظ مرزبندی‌ها، اطلاع‌رسانی صحیح و پاسداری از کیان جمهوری اسلامی، پایبند باشند.

 محمدرضا عسگری، جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی، در اختتامیه چهارمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیست و تقدیر از خبرنگاران در صحنه اسلام گفت: هدف از نام‌گذاری این جشنواره به اسم ابوذر، بهره‌گیری از رفتار و کردار عدالت‌خواهانه و مطالبه‌گرانه اوست.

وی، افزود: در خصوص اهمیت فضای مجازی، افزود: در اتفاقات سال گذشته، فضای مجازی جریان‌ها را مدیریت می‌کرد با اینکه تهدید بود اما می‌تواند یک فرصت خوب باشد.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی، عنوان کرد: امروزه فضای مجازی یک کارزار سودمند است و باید با این ابزار، خواستار مطالبه‌گری، منافع ملی و امیدآفرینی باشیم.

عسگری، نقش رسانه‌ها را در غزه مهم شمارد و بیان کرد: عظمت شکست رژیم صهیونیست توسط رسانه‌ها مشخص شد و با استفاده از ظرفیت رسانه، از مظلوم‌نمایی رژیم صهیونیستی جلوگیری می‌شود.

 بهنام نظری، معاون سیاسی‌، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، در اختتامیه چهارمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در اراک گفت: دغدغه ما این است که رسانه‌ها در جهت راستگویی و صداقت پیش بروند.

وی، خاطرنشان کرد: مدعیان حقوق بشر با فوت یک فرد در ایران، آن‌چنان ضریب تخریب ملی را افزایش دادن که منجربه اغتشاش، آشوب و شهادت تعدادی از جوانان بی‌گناه کشور شدند اما در صورتی که نسبت به جنایات رژیم غاصب صهیونیست که به کودک‌کشی معروف است ساکت مانده‌اند.

معاون سیاسی‌، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، بیان کرد: امروز جنگ در حوزه رسانه است و با قدرت گرفتن فضای مجازی کشور و با فرهنگ‌سازی و محتوا‌سازی، یک سد مقاوم در برابر نفوذ افکار دشمن به کشور قرار داده‌ایم.

نظری، افزود: در فضای مجازی باید خود را سرباز جبهه خط مقدم بدانیم که هر کدام از ما یک رسانه هستیم.

وی، خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه باید در فضای مجازی قدرتمندانه عمل کند و دشمن را بشناسد و لحظه‌ای غفلت نکند، تا مانع ورود هجمه دشمن به فرهنگ و سبک زندگی کشور شوند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار