درباره نویسنده
رئیس ستاد احیای امر به معروف استان مرکزی:
حضرت زهرا (س) اسوه پاکدامنی است

رئیس ستاد احیای امر به معروف استان مرکزی گفت: حضرت زهرا(س) اسوه خوشرفتاری، پاکدامنی و عفاف در بین زنان جهان است.
حجتالاسلام مصطفی فرخی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ گفت: حضرت زهرا (سلامالله علیها) شخصیتی است، که به معنی واقعی عفاف و حیا در رفتارش تجلی دارد و باعث افتخار جامعهی اسلامی است.
وی تاکید کرد: ایشان، بانویی است که توانست در دوران جاهلیت به خوبی ثابت کند، زن همچون مرد میتواند دارای شان و مقام انسانی باشد و جایگاه والایی در جامعه داشته باشد.
رئیس ستاد احیا امر به معروف استان مرکزی بیان کرد: در این زمان کوتاه اگر بخواهم به طور کامل ویژگیهای شخصیتی این بانوی بزرگوار را بیان کنم مطالب گسترده میشود، به طور خلاصه اشاره میکنم. علم و کمالات، نفس زکیه، شجاعت، رعایت عفاف، حجاب و پاکدامنی، عبادت و اخلاق، خصیصههای بارز وجود مقدس بانوی دو عالم است.
وی افزود: با توجه به اهمیت عفاف و حجاب در این دوره از جامعه اسلامی به خصوص مورد هجمه قرار گرفتن این موضوع از سوی دشمنان، لازم میدانم حجاب حضرت فاطمه (سلامالله علیها) و پوشش ایشان را مورد بررسی قرار دهم.
رئیس ستاد احیای امر به معروف استان مرکزی گفت: یکی از شاخصههای حضرت فاطمه (سلامالله علیها) که برای بانوان نیز عبرتآموز است، مشخصهی پاکدامنی و عفاف آن حضرت است.
فرخی اظهار کرد: پاکدامنی یعنی خود را از هرگونه لغزش و آلودگی در امان داشتن. حضرت فاطمه (سلامالله علیها) علاوه بر داشتن حجاب در مواقع لزوم، در اجتماع هم حضور پیدا میکردند و در امور سیاسی و فرهنگی در شرایط و مواقع بحرانی سخن میگفتند و خطبههایی ایراد میکردند.
رئیس ستاد احیا امر به معروف استان مرکزی تصریح کرد: بر زنان جوامع اسلامی این امر ضروری است تا نگاهی به زندگی این بانوی بزرگوار بیندازند تا متوجه شوند که ایشان چگونه با حفظ هویت، وقار و متانت در جامعه حضور یافته و ایفای نقش داشتهاند. حجاب حضرت فاطمه (سلامالله علیها) الگوی کاملی برای تمامی بانوان جهان است.
وی با اشاره به روایت برخورد ایشان با شخص نابینا عنوان کرد: رعایت و در نظر گرفتن مسئله حجاب و عفاف در هر زمان توسط ایشان نشاندهنده این است که دقت نظر و حساسیت حضرت بسیار بالا و تحسین برانگیز است. در اینجـا بود که پیـامبر (صلواتالله علیه) فرمود: گواهی میدهم که تو پارهی تن من هستی.
فرخی اضافه کرد: در روایتی دیگر آمده است که، ایشان زمانی که از خانه خارج میشدند، علاوه بر پوشش چادر از برقع نیز استفاده میکردند. برقع در واقع همان پوشیه است که خانمها به وسیله آن صورت خود را می پوشاندند.
رئیس ستاد احیا امر به معروف استان مرکزی ادامه داد: در حادثه فدک روایاتی مبنی بر شکل خاص پوشش حضرت فاطمه (سلامالله علیها) آمده است؛ که ایشان مقنعه خود را محکم بر سر بست و چادر خود را به گونهای به تن کرد که تمام بدنش را پوشانید به طوری که بلندی آن به زمین میرسید؛ ایشان با این پوشش برای دفاع از حق ولایت از منزل خارج و به مسجد رفتند.
وی خاطرنشان کرد: حساسیت حجاب در جوامع کنونی بسیار زیاد شده به طوری که طرفداران حقوق بشری با مطرح کردن حقوق تساوی زن و مرد ادعا میکنند که پوشش زن به دور از آزادی اجتماعی وی است. در صورتیکه این پوشش اسلامی هیچ منافاتی با حضور اجتماعی زنان و فعالیت آنها در اجتماع ندارد.
فرخی گفت: از منظر حضرت زهرا (سلامالله علیها) نزدیکترین حالات زن به خداوند متعال هنگامى است که خود را از دید نامحرمان دور نماید و در منزل خود به خانهدارى و تربیت فرزند و پذیرایى از همسر خود بپردازد.
رئیس ستاد احیا امر به معروف استان مرکزی افزود: یک زن مسلمان هرگز فرمان خداوند متعال را در مورد حفظ عفت و عصمت خود فراموش نمىکند و در طول زندگى حجاب خود را همانند گوهرى گرانبها پاسدارى مىکند. این سخن معروف حضرت زهرا (علیهاالسلام) که ضامن پایدارى جوامع و مایه استحکام خانواده هاست، همواره باید در معرض دید بانوان مسلمان به ویژه دختران جوان باشد که فرمود: بهترین و نیکوترین عمل زنان آن است که [بدون ضرورت] مردان [نامحرم] را نبینند و مردان [نامحرم] نیز آنان را ننگرند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ابهت آمریکا و رژیم صهیونیستی شکسته شد
- فتح تاریخی ایران در نبرد نابرابر
- مقاومت را از مکتب امامحسین (ع) آموختهایم
- عاشورا مکتبی زنده برای همه عصرها است
- مسیر خدمت به مردم باز است
- راه امام حسین (ع)، مسیر عزت امت اسلامی
- روایت اشک و اتحاد در اجتماع عاشورائیان
- تعزیه حماسی گروه خاک در ساوه
- نوجوانانی که چادر عاشقی برپا کردند
- شور حسینی در مساجد ساوه
- مشاهده بیشتر