درباره نویسنده
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی خبر داد:
توسعه مزارع خورشیدی در استان مرکزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استان در راستای توسعه انرژی خورشیدی، تاکنون ۸۰۰ هکتار زمین برای احداث مزارع خورشیدی به متقاضیان واگذار کرده است.
علی صفری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: در راستای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و کاهش وابستگی به منابع غیرقابل تجدید، اقدامات گستردهای در استان برای احداث مزارع خورشیدی در دست اقدام است، زیرا این برنامهها به ویژه در بخش کشاورزی و به خصوص چاههای آب کشاورزی متمرکز شدهاند.
وی بیان کرد: در این راستا، حدود ۸۰۰ هکتار زمین تاکنون برای احداث مزارع خورشیدی به متقاضیان واگذار شده است، استان مرکزی در واگذاری زمین پیشگامان در سطح کشور محسوب میشود، چرا که در بسیاری از مناطق دیگر کشورها فرآیندهای پیچیدهتری برای واگذاری زمین به متقاضیان این پروژهها وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد: مدیران و مسئولان مربوطه تأکید دارند که استان در این زمینه در جایگاه نخست قرار دارد و تاکنون در مسیر توسعه انرژی خورشیدی، بسیاری از فرآیندها به صورت تسهیل شده و با سرعت بالاتری در حال انجام است.
وی ادامه داد: واگذاری زمین به متقاضیان با اولویت داشتن مجوزهای وزارت نیرو، در حال انجام است و پیشبینی میشود که در آینده نزدیک، تعداد بیشتری از پروژههای خورشیدی اجرایی شوند.
صفری افزود: در بخش کشاورزی تأمین برق از چاههای آب یک نیاز ضروری است، برنامههای متعددی برای استفاده از انرژی خورشیدی در دست اجرا قرار دارد و یکی از این برنامهها، همکاری سهجانبه میان شرکت توزیع برق، جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی است که در قالب آن، متقاضیان برای احداث مزارع خورشیدی شناسایی و معرفی میشوند.
وی بیان کرد: تاکنون حدود ۱۰۰ پرونده فنی تشکیل و به بانک کشاورزی ارسال شده است که این پروژهها در مرحله بررسی و تأمین مالی هستند، زیرا این اقدامات باعث میشود کشاورزانی که چاههای آب دارند، علاوه بر تأمین برق مورد نیاز برای فعالیتهای کشاورزی، قادر به فروش برق تولیدی خود به وزارت نیرو نیز باشند.
صفری افزود: این اقدام نه تنها به حل مشکلات تأمین انرژی کشاورزان کمک میکند، بلکه درآمدی جدید برای کشور و کشاورزان به ارمغان میآورد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: با هدف توسعه بیشتر مزارع خورشیدی و کاهش آسیبهای ناشی از ناترازی مصرف و تولید انرژی، مسئولان به کشاورزان توصیه کردهاند که در تمام بخشها، به خصوص در زمینههای مرتبط با چاههای آب کشاورزی، از انرژی خورشیدی بهرهبرداری کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- حضرت زینب کبری (س) پیامآور مظلومیت کربلا بود
- رفع موانع تولید وظیفه ملی است
- ظرفیت تولید آذرآب ۱۰ هزار تن است
- آمادهسازی تیم آلومینیوم اراک برای فصل جدید
- بررسی میدانی وضعیت «کیسون» با حضور وزیر راه
- کشف مواد مخدر از سوداگران مرگ در اراک
- رسالت ادبیات کودک انتقال مفاهیم به زبان ساده
- پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت میشد
- ایران کشوری تسلیم ناپذیر است
- وزش باد شدید در ۸ استان کشور
- مشاهده بیشتر