رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1403-11-16 12:56 شماره خبر : 11410 https://diyareaftab.ir/short/V9nyx
مدیر حوزه علمیه خواهران ساوه مطرح کرد:

مدیر حوزه علمیه فاطمه الزهرا (س) ساوه گفت: امام سجاد (ع) با وجود همه مشکلات و فشارهای سیاسی، همواره در پی حفظ و گسترش آموزه‌های اسلامی و اخلاقی بودند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» زهرا مدنی در گفتگو با خبرنگار «نار خبر» ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: امام زین العابدین (ع) در تاریخ پنجم شعبان در مدینه به دنیا آمدند و با لقب «سجاد» نیز شناخته می‌شوند.

وی افزود: با توجه به این که امام سجاد (ع) از نسل پیامبر اسلام و اهل بیت (ع) بودند، ویژگی‌های اخلاقی و معنوی ایشان در تاریخ اسلام به‌ویژه برای شیعیان بسیار بااهمیت است وبا وجود مشکلات فراوان، به‌ویژه در دوران اسارت بعد از واقعه کربلا، همواره در پی حفظ و گسترش آموزه‌های دینی و اسلامی بودند.

مدنی تصریح کرد: امام زین العابدین (ع) در دوران پرچالش زندگی خود، نه تنها از نظر معنوی و اخلاقی بلکه از نظر اجتماعی نیز نقش بسیار مهمی ایفا کردند و بعد از شهادت امام حسین (ع) در کربلا به عنوان تنها بازمانده اهل بیت (ع) از این واقعه دردناک، مسئولیت رهبری جامعه اسلامی را بر دوش گرفتند.

وی بیان کرد: امام سجاد (ع) به عنوان یک پیشوای دینی، اخلاقی و علمی، نقش بسزایی در حفظ و گسترش اسلام داشتند و در دوره‌ای زندگی کردند که اسلام در معرض تهدیدهای داخلی و خارجی بود، اما با وجود تمام مشکلات و فشارهای سیاسی آموزه‌های اسلام را در قالب دعاها، سخنان و رفتارهای خود به نسل‌های بعدی منتقل  کردند.

مدیر حوزه علمیه فاطمه الزهرا (س) ساوه گفت: یکی از بزرگ‌ترین میراث‌هایی که امام سجاد (ع) به جهان اسلام تقدیم کردند، «صحیفه سجادیه» است واین کتاب مجموعه‌ای از دعاهای امام سجاد (ع) است که نه تنها حاوی درخواست‌ها و نیایش‌ها به خداوند متعال است، بلکه آموزه‌های اخلاقی و معرفتی بسیار عمیقی را در خود دارد.

مدنی عنوان کرد: امام سجاد (ع) علاوه بر نقش معنوی و اخلاقی، در عرصه علمی نیز بسیار تاثیرگذار بودند وبه عنوان یک پیشوای فقهی و دینی، در تدوین اصول فقه و تفسیر معارف دینی نقش زیادی ایفا کردندو در مدینه جلسات علمی و دینی داشتند و بسیاری از اصحاب ایشان، به ویژه در زمینه فقه و تفسیر، از آن حضرت بهره‌مند شدند.

وی یادآور شد: امام سجاد(ع)  در برابر سختی‌ها و مشکلات بسیاری که در دوران پس از کربلا پیش آمد، همواره صبر و شکیبایی نشان دادند و این ویژگی در کنار دلسوزی برای جامعه و پیروان اهل بیت (ع)، از ویژگی‌های برجسته اخلاقی ایشان بود.

مدیر حوزه علمیه فاطمه الزهرا (س) ساوه گفت:  شخصیت امام سجاد (ع) چنان والا و تاثیرگذار بود که حتی دشمنان نیز نتوانستند از احترام و تأثیر معنوی ایشان چشم‌پوشی کنند؛ در مورد واقعه حرّه و رفتار امام  سجاد (ع) در آن دوران، نکات جالبی وجود دارد که نشان‌دهنده عمق شخصیت  واثرگذاری مثبت بر اطرافیان است.

وی در پایان گفت: امام سجاد (ع) با وجود همه مشکلات سیاسی و اجتماعی، هرگز از اصول اخلاقی خود عدول نکردند و همیشه در پی انجام وظیفه دینی خود بودند و رفتار ایشان الگویی از صبر، پایداری، فداکاری و توجه به خداوند بود که در تاریخ اسلام به یادگار ماند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.