رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/10/16 Sunday - 2025 05 January الأحد ، 5 رجب ، 1446
ساعت
1403-10-14 05:39 شماره خبر : 10417 https://diyareaftab.ir/short/4OrwM 0
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی اراک:

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی اراک گفت: مکتب حاج قاسم، همانند مکتب امام خمینی (ره)، تأکید بر تقدم عبودیت و بندگی بر سیاست و نظامی‌گری دارد.

پیمان عین‌القضاتی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در خصوص تاثیر مکتب حاج قاسم بر نحوه مدیریت مسئولان گفت: وقتی نام شهید سپهبد قاسم سلیمانی به میان می‌آید، تصویر یک فرمانده نظامی در ذهن تداعی می‌شود، اما شهید سلیمانی فراتر از یک فرمانده جنگی بود.  

وی بیان کرد: سردار سلیمانی نه‌تنها در عرصه نظامی بلکه به ابعاد فرهنگی، اجتماعی و معنوی نیز توجه ویژه‌ای داشت، او همچنین بر این باور بود که پیش از آغاز عملیات‌های نظامی، باید باورها و ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی نیروها تقویت شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی اراک عنوان کرد: رویکردهای شهید سلیمانی از آموزه‌های امام علی (ع) و مبانی مکتب تشییع سرچشمه می‌گرفت، ازاین‌رو سردار سلیمانی پیش از هرگونه اقدام نظامی ابتدا مبادرت به شناخت و بررسی نیازهای منطقه می‌کرد و حول قدرت نرم عملیات‌های اجتماعی و فرهنگی خود را آغاز می‌کرد.

عین‌القضاتی با تاکید بر تمایز شهید سلیمانی از دیگر فرماندهان نظامی افزود: او معتقد بود که تقویت باورهای دینی و ارتقای روحیه عبودیت و بندگی خداوند، سنگ بنای جبهه مقاومت را پایدار و توانمند می‌کند.

وی تصریح کرد: مکتب حاج قاسم، به رشد و تعالی درونی افراد تأکید داشت، ازاین‌رو این دیدگاه باعث شد که جبهه مقاومت به یک حرکت ایدئولوژیک تبدیل شود، حرکتی که ریشه‌های آن در مبانی اعتقادی و معنوی اسلام قرار داشت.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی اراک اظهار کرد: برخلاف نظام‌های نیابتی غربی که گروه‌های نظامی را برای منافع اقتصادی و سیاسی به کار می‌گیرند، شهید سلیمانی جبهه مقاومت را بر پایه باورهای مشترک دینی و انسانی بنیان نهاد.

عین‌القضاتی گفت: در غیاب شهید سلیمانی مکتب حاج قاسم به حیات خود ادامه می‌دهد، چرا که این مکتب برگرفته از تعالیم وحیانی و سنت رسول خدا (ص) و ائمه اطهار است.

وی بیان کرد: آموزه‌های شهید سلیمانی نه‌تنها فرماندهان نظامی، بلکه افراد عادی را نیز به سوی کمال انسانی هدایت می‌کند، وصیت‌نامه‌های شهدا در جبهه مقاومت و دفاع مقدس، که همگی از وحدت رویه و الهام‌بخشی خاصی برخوردارند، گواهی بر غنای معرفتی و معنوی مکتب حاج قاسم سلیمانی است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی اراک عنوان کرد: مکتب حاج قاسم، همانند مکتب امام خمینی (ره)، تأکید بر تقدم عبودیت و بندگی بر سیاست و نظامی‌گری دارد، بنابراین این مکتب با وجود فقدان سردار، همچنان الهام‌بخش است و راه او ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
آخرین اخبار