رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس:

مازوت از اراک خداحافظی کرد

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: عدم مصرف مازوت در نیروگاه شازند ابلاغ و در جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا مصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ سید محمد جمالیان در حاشیه جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا گفت: قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر اینکه در نیروگاه حرارتی شازند نباید سوختن مازوت صورت پذیرد، عدم مصرف مازوت در این نیروگاه ابلاغ و در جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا مصوب شد.

وی در ادامه تصریح کرد: طبق تأکید رئیس جمهور و معاون اجرایی، وزارت نیرو مکلف است که در بحث ناترازی برق برنامه‌ای جامع در پیش گیرد و در صورت نیاز برنامه احتمالی خاموشی ساعتی برق را به مردم اطلاع‌رسانی کند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: سلامتی مردم و مقابله با آنچه سلامت مردم استان مرکزی را تهدید می‌کند خط قرمز اصلی ماست و اجازه عبور از آن را به کسانی که سلامت جسم و جان مردم شهرهای استان مرکزی برایشان اهمیت ندارد را نمی‌دهیم.

از آنجایی که دولت چهاردهم نگاه ویژه‌ای به سلامت مردم دارد، بلافاصله و در کمتر از یک هفته از شروع مازوت سوزی، ۱۶ آبان‌ماه نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا ویژه استان مرکزی در تهران برگزار و این موضوع در همین روز در جلسه هیات دولت هم مطرح شد که رئیس جمهوری با تصویب قطع مازوت از نیروگاه شازند بر اجرای سریع آن تاکید کرد.

 اراک یک شهر صنعتی است و تنها معضل آلودگی هوای این شهر مازوت‌سوزی نیست و آلاینده‌های زیاد دیگری وجود دارد که وقتی با هم ترکیب می‌شوند به بیمارها و سرطان‌هایی می‌رسد که امروز مردم با آن دست به گریبانند.

استان مرکزی دومین استان سالمند کشور است و متاسفانه بیماری‌های مرتبط با آلودگی هوا روز به روز در شهر اراک در حال افزایش است.

اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است که از ابتدای امسال تاکنون ۸۴ روز ناسالم در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

انتهای خبر/

1403-08-16 18:25 شماره خبر : 9334

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.