درباره نویسنده
استاد حوزه علمیه اراک:
رمضان ماه تهذیب نفس است

استاد حوزه علمیه اراک گفت: رمضان، ماه نزول قرآن، ماه خدا و تهذیب نفس است.
طاهره اسکندری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» پیرامون ماه رمضان و اهمیت انس با قرآن در این ماه مبارک، با اشاره به نقش ویژه قرآن در این ماه، بر ضرورت بهرهبرداری فکری و عملی از قرآن تاکید کرد و گفت: ماه رمضان، بهار قرآن است و این ماه فرصت مناسبی برای شناخت و بهرهبرداری فکری و عملی از قرآن کریم است.
مدرس حوزه علمیه اراک بیان کرد: در شب قدر، قلب پیامبر اکرم (ص) همه قرآن را از امین وحی فرا گرفت و قرآن از لوح محفوظ بر قلب وسیع و نورانی بزرگترین پیامبران منعکس شد. ما نیز باید در ماه رمضان با روزهگرفتن، عبادت، مناجات و دعا با آمادگی معنوی به استقبال قرآن برویم.
قرآن قلب ماه رمضان است
وی افزود: قرآن روح ماه رمضان است که در کالبد این ماه دمیده شده و ارزش و عظمت آن را چند برابر کرده است. قرآن، قلب ماه رمضان است و بدون این قلب و ضربان آن، جوهره حقیقت در رگهای حیات معنوی روزهداران به جریان نمیافتد.
اسکندری با اشاره به حدیثی از امام باقر (علیهالسلام) تصریح کرد: برای هر چیزی بهاری است و بهار قرآن ماه رمضان است. قرآن بهار دلها و ماه رمضان، بهار قرآن است و ما باید در این ماه با انس با قرآن، بهرههای معنوی و روحانی فراوانی ببریم.
استاد حوزه علمیه اراک همچنین افزود: امیر مومنان علی (علیهالسلام ) فرمودهاند: کسی که با تلاوت قرآن، انس و الفت گرفت، از جدایی دیگران به وحشت نمیافتد. انس با قرآن به معنای خو گرفتن و همدم شدن با کلام خداوند است و این انس انسان را استوار و نیرومند میسازد و هرگونه اضطراب و تنش را از او دور میکند.
رمضان ماه تهذیب نفس است
وی تأکید کرد: ماه رمضان، ماه نزول قرآن، ماه خدا و ماه تهذیب نفس است و در این ماه باید با تلاوت قرآن و تدبر در آیات آن، بر رشد و تکامل معنوی خود بیفزاییم.
اسکندری در ادامه به بیانات پیامبر اکرم (صلواتالله علیه) در خطبه شعبانیه اشاره کرد و گفت: پیامبر فرمودهاند: کسی که از شما یک آیه قرآن را در این ماه بخواند، پاداش معادل ختم قرآن در ماههای دیگر را خواهد داشت. این نشاندهنده اهمیت تلاوت قرآن در ماه رمضان است.
استاد حوزه علمیه اراک در توضیح انس حقیقی با قرآن بیان کرد: انس با قرآن از سه پایه خواندن آیات قرآن، تدبر و شناخت قرآن و عمل به دستورهای قرآن تشکیل شده است و این ماه مبارک فرصت مناسبی برای تقویت این انس و بهرهمندی از فیوضات ظاهر و باطن قرآن کریم است.
وی با اشاره به اهمیت تلاوت قرآن در ماه رمضان، گفت: پیامبر اکرم (صلوات الله) و امامان معصوم (علیهمالسلام) و اولیای خدا با قرآن بسیار انس و الفت داشتند و از فیوضات ظاهر و باطن آن بهرهمند بودند. ما نیز باید در این ماه با تلاوت قرآن و تدبر در آیات آن، به رشد و تکامل معنوی خود بپردازیم.
اسکندری در پایان تأکید کرد: ما در ماه رمضان مهمان خداوند هستیم و باید با تلاوت قرآن و بهرهگیری از مفاهیم آن، به رشد و تعالی روحی و معنوی خود بپردازیم. انس با قرآن در این ماه مبارک، فرصتی بینظیر برای تقویت ارتباط با خداوند و بهرهمندی از برکات معنوی است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- نهضت عاشورا، زندهترین حماسه تاریخ
- حق بر باطل پیروز است
- سوره «بقره» آیه ۵۸ تا ۶۱
- افتتاح چند طرح با حضور وزیر نیرو
- ضرورت احداث سالانه ۶۵۰۰ مگاوات نیروگاه جدید
- آغاز ساخت ۸۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ساوه
- پیشرفت ۳۸ درصدی طرح انتقال آب به ساوه
- آبرسانی به ساوه نیازمند ۲ هزار میلیارد اعتبار
- آئین کلنگزنی بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در ساوه
- بازدید وزیر نیرو از پروژه انتقال آب ساوه
- مشاهده بیشتر