رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/08/10 Thursday - 2024 31 October الخميس ، 28 ربيع الآخر ، 1446
ساعت
محقق حوزه زیست محیطی:

محقق حوزه زیست محیطی گفت: طرحی که ما آماده کرده‌ایم، یک فناوری است که منجر به حاصل‌خیز کردن خاک در اراضی بسیار فقیر بیایان می‌شود.

منوچهر بهزادی، محقق حوزه زیست محیطی در گفتگو با «دیار آفتاب»؛ گفت: فعالیت و تحقیق‌هایی که در حوزه زیست محیطی و شیمیایی انجام دادیم منجر به 31 اختراع ثبت شده در داخل و خارج از کشور بوده است و چند عنوان مقاله معتبر بین المللی را ارائه دادم.

وی، ادامه داد: مشاور بسیاری از شرکت‌های بزرگ صنعتی را بر عهده داشتم و در همکاری با مجموعه‌های بزرگ توانستیم دانش فنی را به شرکت‌ها ارائه دهیم.

محقق حوزه زیست محیطی، عنوان کرد: مشکلات و چالش‌های بسیاری برای صنایع به دلیل تحریم و وارداتی بودن فناوری به وجود آمده است که با تحقیق این مشکلات را شناسایی کردیم و به دنبال راهکار برای حل این چالش‌ها پرداختیم.

بهزادی، با بیان اینکه در رویداد الگوها و تجربه‌های موفق طرحی را ارائه کردیم که موفق به کسب مقام شد، گفت: طرح ما یک فناوری است که منجر به حاصل خیز کردن خاک در اراضی بسیار فقیر بیایان می‌شود.

وی، با بیان اینکه ۱۴ میلیون هکتار از اراضی کشور را خاک‌های فقیر و شوره‌زارها تشکیل داده‌اند، گفت: شوره‌زارهایی که در کشور در حال گسترش هستند مضرات بسیاری از جمله ریزگردها را برای کشور دارد که باعث کاهش کیفیت هوا در شهرها می‌شود.

محقق حوزه زیست محیطی، افزود: فناوری که در این رویداد ارائه دادیم می‌تواند خاک با پایین‌ترین کیفیت را اصلاح کرده تا برای کشت حاصل خیز کند و گونه گیاهی که در این خاک‌ها کشت شود می‌تواند پایدار باقی مانده و به رشد خود ادامه دهد.

بهزادی، اظهار کرد: این فناوری مانع از ایجاد ریزگردها و کاهش کیفیت هوا می‌شود و همچنین مناطق دارای خاک فقیر را برای ایجاد کشت پایدار و تجاری آماده می‌کند.

وی، عنوان کرد: در مناطق بیابانی پس از اصلاح خاک می‌توان گونه‌های گیاهی از جمله علوفه‌های دامی را کشت کرد که منجر به ایجاد اشتغال، امنیت غذایی و افزایش ظرفیت کشور در تولید گونه‌های مختلف گیاهی می‌شود.

این محقق حوزه زیست محیطی، ادامه داد: این فناوری به آب زیادی نیاز ندارد زیرا گونه‌های گیاهی را که در اثر این فناوری تکثیر می‌کنیم نیاز بسیار کمی به آب داشته و سازگار با شرایط مناطق بیابانی هستند.

بهزادی، در پایان تصریح کرد: این فناوری را در کشور آلمان به ثبت رساندیم که مورد تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته و جایزه‌های بسیاری را نیز به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار