حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/09/11 شمسی | 2025/12/02 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
ضرورت شناخت نیازها و بهره‌گیری از رسانه‌های نوین
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله مطرح کرد:

ضرورت شناخت نیازها و بهره‌گیری از رسانه‌های نوین

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله بر اهمیت تقویت فعالیت‌های فرهنگی و عقیدتی، توجه به نیازهای روز جامعه، توسعه تعامل با جوانان و استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی برای انتقال پیام‌های دینی و انقلابی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حجت‌الاسلام سید محسن حسینی‌دیباجی امروز در کارگاه توانمندسازی مدیران شعب عقیدتی و روابط عمومی نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی گفت: جوانان امروز باید با مفاهیم دینی، انقلابی و ارزش‌های ملی آشنا شوند. مدیران عقیدتی و روابط عمومی می‌توانند با طراحی برنامه‌های هدفمند و جذاب، زمینه تقویت هویت دینی و ملی جوانان را فراهم سازند.

وی همچنین با اشاره به روند تحولات رسانه‌ای و نقش فناوری‌های نوین در دنیای امروز افزود: رسانه‌ها و ابزارهای نوین، از جمله هوش مصنوعی، فرصت‌های تازه‌ای برای انتقال مؤثر پیام‌های دینی و فرهنگی فراهم کرده‌اند. استفاده هوشمندانه از این ظرفیت‌ها می‌تواند فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت را در جامعه گسترش دهد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان، ضمن تشریح مأموریت‌ها و مسئولیت‌های حوزه عقیدتی سیاسی، گفت: نقش عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج نقشی کلیدی و بنیادی است و باید فعالیت‌های فرهنگی و دینی با شناخت درست از نیازهای جامعه و در چارچوب اهداف نظام اسلامی انجام گیرد. 

وی با تأکید بر اهمیت توجه به نسل جوان، اظهار داشت: جوانان امروز باید با مفاهیم دینی، انقلابی و ارزش‌های ملی آشنا شوند. مدیران عقیدتی و روابط عمومی می‌توانند با طراحی برنامه‌های هدفمند و جذاب، زمینه تقویت هویت دینی و ملی جوانان را فراهم سازند.  

حسینی‌دیباجی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت ایجاد فضای گفتگو و تعامل میان جوانان و نخبگان تأکید کرد و گفت: باید امکان تبادل دیدگاه‌ها و طرح نظرات آزادانه فراهم شود تا برنامه‌ریزی‌ها بر اساس نیاز واقعی جامعه شکل گیرد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان، در ادامه بر اهمیت آموزش و توانمندسازی مدیران عقیدتی تأکید کرد و گفت: کارگاه‌های تخصصی و دوره‌های آموزشی، باید به‌صورت مستمر برگزار شود تا مدیران در حوزه‌های ارتباطی، فرهنگی و اعتقادی دانش خود را روزآمد کنند.  

وی در پایان با اشاره به لزوم همکاری میان نهادهای فرهنگی و آموزشی کشور خاطرنشان کرد: هم‌افزایی میان سپاه، دانشگاه‌ها، مدارس و نهادهای فرهنگی می‌تواند به ارتقاء سطح آگاهی و بصیرت جامعه کمک کند. برای تحقق اهداف فرهنگی و اجتماعی، باید همه دستگاه‌ها به‌صورت هماهنگ و همدل عمل کنند.

انتهای خبر/ 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!