درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «علیاکبر بارانی»؛
سلاح مومن دعا و تقوا است

در بخشی از وصیتنامه شهید «علیاکبر بارانی» آمده است: سلاح مومن دعا و تقوای او است همیشه امام امت و رزمندگان را دعا کنید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام علیاکبر بارانی در سیزدهم فروردینماه سال ۱۳۳۱ در روستای جوشیروان از توابع شهرستان خنداب در خانوادهای مذهبی و متدین و روستایی دیده به جهان گشود، در کنار پدر کارگر کوره آجر پزی شد و در همین شغل ماند تا ازدواج کرد، و ثمرهٔ این وصلت شیرین چهار فرزند بود که دوپسر و دو دختر بودند.
شهید علیاکبر بارانی از آن جمله از شهیدانی است که با آغاز جنگ تحمیلی به فرمان امام خمینی رحمهالله علیه مبنی بر این که دفاع از اسلام و انقلاب واجب است و سنگرها را پر کنید به سمت جبهه راهی شد و در سپاه اسلام مشغول فعالیت شد که در نهایت در یازدهم اسفندماه سال ۱۳۶۲ در جزیرهٔ مجنون در حین عملیات خیبر بر اثر جراحات وارده به بدن شریفش به شهادت رسید و آسمانی شد.
بخشی از وصیتنامه شهید: به ملت عزیز همیشه در نماز جماعت، دعاهای کمیل و توسل شرکت کنید که ما هر چه داریم از اینها داریم، سلاح مومن دعا و تقوای او است همیشه امام امت و رزمندگان را دعا کنید.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- آئین سنتی چهارپایهخوانی در ساوه اجرا شد
- تعزیه حضرت عباس در تفرش
- مراسم تاسوعای حسینی در ساوه
- تاسوعای حسینی در اراک با حضور پرشور مردم
- پیروی از ولایتفقیه تحقق سعادت جامعه است
- ایران غنیسازی را متوقف نکرده است
- اتحاد خواستار خرید نهایی قایدی شد
- مکانیسم ماشه تحریمها را بیاثر کرده است
- برپایی دستههای عزاداری و سینهزنی در شب تاسوعا
- عزاداری اراکیها در تاسوعای حسینی
- مشاهده بیشتر