رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
«دیار آفتاب» گزارش می‌دهد؛

هوای ساوه در وضعیت ناسالم

بر اساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای استان مرکزی، متوسط شاخص کیفیت هوای ساوه صبح امروز به عدد ۱۰۱ رسید که بیانگر شاخص کیفیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ بر اساس اطلاعات دریافت شده از سامانه پایش کیفی هوای محیط زیست استان مرکزی، میانگین شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای اراک در ساعت ۰۹:۰۴ صبح امروز ۱۱ اردیبهشت‌ماه به عدد ۸۸، که نشانگر وضعیت قابل قبول است.

شاخص‌ها در ایستگاه بلوار حافظیه، خیابان میرزای شیرازی و خیابان قائم‌مقام شهر اراک در این ساعت به ترتیب بر روی عدد ۹۶، ۵۹ و ۱۰۸ قرار دارند که بیانگر شرایط ناسالم کیفیت هوای اراک برای گروه‌های حساس در روز جاری است.

همچنین در ساعت ۰۹:۰۴ صبح امروز کیفیت هوای ساوه نیز با شاخص آلایندگی ۱۰۱ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس و هوای شازند با شاخص آلایندگی ۸۷ در وضعیت قابل قبول قرار گرفته است.

انتهای خبر/

1403-02-11 10:11 شماره خبر : 5018

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.