درباره نویسنده
فرمانده انتظامی فراهان:
سارق اماکن خصوصی فراهان دستگير شد

فرمانده انتظامی شهرستان فراهان از شناسايی و دستگيری يک سارق سابقهدار اماکن خصوصی و اعتراف به سه فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ سعید حسنی در گفتگو با «فراهان خبر»؛ گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی در شهرستان فراهان بلافاصله رسيدگی به موضوع در دستور کار پليس اين شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پليس آگاهی و کلانتری 11 شهرستان فراهان پس از تکميل تحقيقات ميدانی خود سرانجام موفق به شناسايی يک نفر سارق سابقهدار در اين زمينه و دستگيری وی با انجام يک عمليات ضربتی در مخفيگاهش شدند.
حسنی اظهار کرد: سارق سابقهدار در بازجويیهای صورت گرفته به 3 فقره سرقت از اماکن خصوصی و مزارع و باغها در شهرستان فراهان اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی فراهان با تأکيد بر استفاده شهروندان از تجهيزات مناسب برای ارتقاء ايمنی اماکن خصوصی و منازل مسکونی خود به منظور پيشگيری از وقوع چنين سرقتهایی خاطر نشان کرد: متهم دستگيرشده در اين عمليات پس از تشکيل پرونده برای سير مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
آخرین اخبار
- اختصاص 435 میلیارد اعتبار کالابرگ برای خانوارهای مرکزی
- درخشش اسکواشبازان مرکزی در مسابقات قهرمانی کشور
- مراسم تجلیل از واحدهای صنعتی نمونه استان مرکزی
- قراردادهای نفتی ناعادلانه خیانتهای آشکار رضاخان بود
- شهر ساوه مزین به اشعار شعرای ساوجی شد
- وزش بادهای غربی در هفته آینده تشدید میشود
- ۱۳۰ گروه بیماری در فهرست حمایت بیمه سلامت
- ولایتفقیه چراغ راه هدایت است
- سوره «نساء» آیه ۹۵ تا ۱۰۱
- تحویل ۳۴ هزار واحد مسکن به نیروهای مسلح
- مشاهده بیشتر