درباره نویسنده
دیار آفتاب گزارش میدهد؛
جهادگران در عرصههای مختلف پای کار انقلاب هستند

پس از پیروزی انقلاب اسلامی جهادگران در سنگر نبرد با دشمن بعثی دست به تفنگ بودند و پس از دفاع مقدس، جهاد نیز ادامه پیدا کرد و اکنون جهادگران در عرصههای مختلف سازندگی پای کار انقلاب هستند.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ جهاد به معنی جنگ و پیکار در راه خداست و پس از پیروزی انقلاب اسلامی جهادگران در سنگر نبرد با دشمن بعثی دست به تفنگ بودند و پس از دفاع مقدس، جهاد نیز ادامه پیدا کرد و اکنون جهادگران در عرصههای مختلف سازندگی پای کار انقلاب هستند.
یکی از مؤلفههای تقویت فعالیتهای مردمی در جامعه اسلامی موضوع بسیج است و این موضوع عاملی برای بالندگی مردم در فعالیتهای اجتماعی شده است.
گروههای جهادی نیز از جمله نوینترین سلاحهایی است که میتواند برهم زننده معادلات دشمن و خنثی کننده تهدیدات آنان باشد و جهادی که خالصانه برای خدا باشد و با تمام داشتهها بیمنت انجام شود جهاد موفق است.
هدایت و پشتیبانی اردوهای جهادی یکی از مهمترین اولویتهای بسیج سازندگی است که سعید فرامرزی، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی در این رابطه میگوید: امروز رویکرد فعالیتهای گروههای جهادی کاملاً تخصص محور است و بیش از ۲۹ هزار جهادگر در سطح استان سازماندهی شدهاند.
وی، با اشاره به اقدامات گروههای جهادی استان مرکزی افزود: سازماندهی ۲۲ قشر تخصصی، ایجاد سه قرارگاه معین در شهرستانهای استان مرکزی، ایجاد ۱۲ قرارگاه منطقهای، ۱۲۰ طرح محرومیتزدایی در خصوص ذخیره آب، ساخت و مرمت مسکن، برگزاری ۵۵۰ کلاس آموزشی، قالیبافی، خیاطی با محوریت اقتصاد مقاومتی از جمله اقدامات گروههای جهادی استان مرکزی است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: صندوقهای قرضالحسنه، آموزشهای مهارتی با رویکرد توانمندسازی و ارائه تسهیلات سه برنامه مهم بسیج سازندگی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است که در این راستا صندوق قرضالحسنه با رویکرد مردمی و محوریت مساجد فعال هستند.
امروزه تمام افراد جامعه زندگیهای شلوغ دارند و هرکس بنابر شغل خود دارای دغدغههای بسیاری است اما در این میان افرادی هستند که تنها دغدغه آنها جهاد و کمک به دیگران است و این امر تنها با تعلیم و تربیت روحیه جهادی میسر خواهد شد.
معلم جهادی نسل جهادی تربیت میکند
اسماعیل شریعت منش، مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی در خصوص تعلیم و تربیت نسل جوان با روحیه جهادی میگوید: خدماترسانی به مردم در اردوهای جهادی دانشجویی به صورت مستمر توسط بسیج دانشجویی دانشگاههای استان انجام میشود و گروههای جهادی پزشکی، دندانپزشکی، آموزشی، فرهنگی و گروههای مختلف را شامل میشود.
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی، ادامه داد: قشر معلم با توجه به اینکه تربیت جامعه و دانشآموزان توسط این عزیزان انجام میشود، وقتی به عنوان دانشجوی معلم در دوران دانشجویی در اردوهای جهادی حاضر میشود از همان دوران دانشجویی با این روحیهٔ جهادی تربیت میشود و زمانی که به عنوان معلم در مدرسه حاضر میشوند نیز خودش روحیه جهادی دارد و همچنین این روحیه جهادی را به دانشآموزان تحت تعلیمش منتقل میکند.
روحیه جهادی یک دستاورد ارزشمند انقلاب برای نسل جوان است
بنابراین جهادی که از ابتدای شکلگیری انقلاب اسلامی آغاز شد و پس از آن در دوران دفاع مقدس پررنگتر شد و سپس ادامه پیدا کرد تا اکنون روحیه جهادی در نسلهای جدید به عنوان یک دستاورد ارزشمند برای جوانان حفظ شده است.
و این جهاد همچنان ادامه دارد...
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساوه در غم عاشورا میگرید
- اقامه نماز ظهر عاشورا در مصلای بیتالمقدس اراک
- برپایی عزاداری ظهر عاشورا حسینی در اراک
- ایران پرچمدار حق در برابر سلطهگران است
- مراسم خیمهسوزان ظهر عاشورا در ساوه
- عزاداری مردم اراک در عاشورای حسینی
- برگزاری نماز ظهر عاشورا در خنداب
- نماز ظهر عاشورا در تفرش اقامه شد
- نجات ۲ کوهنورد از غار امجک تفرش
- علمگردانی و نخلگردانی در فراهان
- مشاهده بیشتر