رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرکل سازمان بهزیستی استان مرکزی خبر داد:

تحویل مسکن‌هایی با زمین‌های خودمالکیتی به مددجویان بهزیستی

مدیرکل سازمان بهزیستی استان مرکزی گفت: تا پایان سال جاری، مسکن‌هایی با زمین‌های خودمالکیتی به مددجویان بهزیستی تحویل داده می‌شود.

محمود حسین‌آبادی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «دیار آفتاب»؛ گفت: در سازمان بهزیستی استان مرکزی ۱۶۰ خدمت تخصصی توسط ۳۱۵ نفر از کارکنان بهزیستی در حال انجام است.

وی، درخصوص وظیفه ذاتی سازمان بهزیستی، افزود: این سازمان در حوزه سلامت اجتماعی و گسترش عدالت اجتماعی، به عنوان یک نهاد انقلابی در لایه‌های مختلف جامعه، در بخش آسیب‌های اجتماعی، سازماندهی، نگهداری و غربالگری ژنتیک، درحال فعالیت است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی، بیان کرد: در امور توانمندسازی، مسکن، اشتغال‌زایی، خدمات روزانه، غربالگری از دوره نوزادی تا سالمندی، زنان سرپرست خانواده و انواع معلولیت‌ها در حوزه‌های تخصصی، سازمان بهزیستی ارائه خدمت می‌دهد.

حسین‌آبادی، با اشاره به اینکه اقدامات صورت گرفته برای تامین مسکن مددجویان اظهار کرد: تا پایان سال جاری مسکن‌هایی با زمین‌های خودمالکیتی به متقاضیان تحویل داده می‌شود و

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی، بیان کرد: همچنین ارائه بیمه تکمیلی به صورت پایلوت در استان مرکزی و پرداخت حق پرستاری برای دهک‌های یک تا سه سازمان بهزیستی درحال انجام است.

انتهای پیام/

1402-09-12 13:36 شماره خبر : 1840

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.