رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1402-10-11 00:05 شماره خبر : 2469 https://diyareaftab.ir/short/4y9Jz
وصیت‌نامه شهید «علی‌اکبر خسروی»؛

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «علی‌اکبر خسروی» آمده است: ای مردم مسلمان و غیور تا آخرین لحظه نفس‌هایتان و تا آخرین قطره خونی که در بدن دارید به انقلاب اسلامی پشت ننمایید.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام علی‌اکبر خسروی در ششمین روز از تیرماه ۱۳۵۰ در روستای بیوران از توابع بخش نوبران ساوه دیده به جهان گشود، با آغاز جنگ تحمیلی از همه هستی خود دست کشید و داوطلب حضور در میدان‌های جنگ شد و در نبردی جانانه در گردان حضرت ولی‌عصر(عج) دل به دریای بی‌کران رحمت الهی سپرد. او بیست و چهارم فروردین ۱۳۶۵هنگامی که ۱۵سال بیشتر نداشت در صحرای پر شقایق‌دار خوین در بزم شهادت راه یافت و آسمانی شد. پیکر مطهر شهید در زادگاهش آرام گرفت. هنوز سه ماه از شهادتش نگذشته بود که برادرش قاسم در حاج‌عمران عراق به شهادت رسید.

بخشی از وصیت‌نامه شهید:

ای مردم مسلمان و غیور تا آخرین لحظه نفس‌هایتان و تا آخرین قطره خونی که در بدن دارید به انقلاب اسلامی پشت ننمایید و از اسلام و روحانیت حمایت کنید که تنها راه نجات مستضعفین ادامه خط، که همان خط اصیل و اسلام الهی می‌باشد.

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.