رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
امام جمعه ساوه:

بسیج پیشرو در تمام صحنه‌ها است

امام جمعه ساوه گفت: بسیج منتظر دستور نیست و هر جا مشکلی ببیند آتش به اختیار خدمت می‌کند و پیشرو در تمام صحنه‌ها است.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ ، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی امروز در دیدار نخبگان بسیج و سپاه که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، اظهار کرد: بنیان‌گذار بسیج و تفکرش ذات خدا است که رسول اکرم(ص) اجرا کرد و امام‌خمینی(ره) این دستور را احیا کرد.

امام جمعه ساوه افزود: دستور دیگر خداوند برای بسیج، نظامی است که باید آماده باشیم تا دشمنان خدا جرئت تعرض نکنند.

وی ادامه داد: بسیج منتظر دستور نیست و هر جا مشکلی ببیند آتش به اختیار خدمت می‌کند و پیشرو در تمام صحنه‌ها است.

امام جمعه ساوه گفت: ما در بسیج شاهد خدمات مختلف در عرصه‌هایی مانند محرومیت‌زدایی و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، جهاد سازندگی و… هستیم.

وی با اشاره به فتنه‌های دشمن تأکید کرد: باید هر کاری می‌کنیم هوشمندانه و با تدبیر باشد و به‌موقع عمل کنیم و در مقابل دشمنان بایستیم.

رحیمی یادآور شد: بسیج مجموعه‌ای از انسان‌های پاک و مخلص خدا است که خدمت به مردم و نظام اسلامی را بدون چشم‌داشتی وظیفه مهم خود می‌دانند و در راستای اعتلای نظام اسلامی تلاش می‌کنند.

وی اردوهای راهیان پیشرفت و برگزاری رویداد «نو آوین» را در انتشار اخبار پیشرفت صنعتی گامی مؤثر در امید آفرینی دانست.

 فراگیر شدن تفکر بسیج در منطقه

علیرضا مهدی گفت: عده‌ای از افراد در دوران فتنه و اغتشاشات به دلیل بی‌بصیرتی و ترسِ از دست دادن منافع دنیوی، از انقلاب و رهبر معظم انقلاب دفاع نکردند تا اگر نظام برگشت ضرر نکنند ولی به برکت خدا و بصیرت بسیجیان ولایت‌مدار، نظام استوارتر شد.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه افزود: در دوران زندگی امام‌خمینی(ره) نیز شاهد بی‌بصیرتی خواص بودیم و این بسیجیان بودند که همیشه در صحنه بودند.

مهدی با اشاره به فراگیر شدن تفکر بسیج در منطقه بیان کرد: هفته بسیج با دستور تاریخی معمار کبیر انقلاب در سال ۱۳۵۸ تأسیس شد و برکات زیادی برای کشور و جهان داشته است، وقتی جنگ تحمیلی شروع شد، بسیجیان با وجود اینکه دوره نظامی مدرنی ندیده بودند در صحنه حاضر شدند و تا امروز از نظام و انقلاب دفاع کرده‌اند و امروز شاهد رشد و شکوفایی این نهاد مردمی هستیم.

1402-08-30 13:16 شماره خبر : 1594

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.