رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/12/05 Sunday - 2025 23 February الأحد ، 24 شعبان ، 1446
ساعت
1403-12-04 14:07 شماره خبر : 11800 https://diyareaftab.ir/short/Ng8pz
امام جمعه موقت اراک:

امام جمعه موقت اراک گفت: جبهه مقاومت و مردم عزیزمان در سوگ شهادت اسطوره‌های مقاومت، سید حسن نصرالله و حاج سید هاشم صفی‌الدین، نشسته‌اند. این بزرگواران که نماد ولایت‌پذیری، بصیرت، ایمان و شجاعت بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم سپاسی‌آشتیانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ گفت: شهادت اسطوره مجاهدت و مقاومت، دبیرکل حزب‌الله لبنان، شهید سید حسن نصرالله و همچنین حاج سید هاشم صفی‌الدین، دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان، را به جبهه مقاومت و مردم عزیزمان تسلیت عرض می‌کنم. این بزرگواران نماد مقاومت در منطقه بودند.

امام جمعه موقت اراک بیان کرد: وجود سید حسن نصرالله برای جبهه مقاومت واقعاً مایه افتخار و مباهات بود و توانست انسجام و یکپارچگی را در این جبهه ایجاد کند. ایشان ویژگی‌های منحصر به فردی داشت که یکی از بارزترین آن‌ها، ولایت‌پذیری و ولایت‌محوری بود که در میان این بزرگواران مشهود بود.

شهید نصرالله جایگاه ولایت را به خوبی می‌شناخت

وی گفت: شهید سید حسن نصرالله و حاج سید هاشم صفی‌الدین نسبت به مقام معظم رهبری مطیع محض بودند و هیچ‌گاه در این زمینه کمترین ادعایی نداشتند. ایشان جایگاه ولایت را به خوبی می‌شناختند و هیچ گاه به خود اجازه نمی‌دادند که در مقابل رهبری تردید یا شک داشته باشند.

این کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی اظهار کرد: اگر بخواهم بزرگ‌ترین ویژگی این دو بزرگوار را بگویم، می‌توانم بگویم ولایت‌مداری و ولایت‌پذیری آنان بود. این بزرگواران به‌گونه‌ای زندگی می‌کردند که همه سربازان حزب‌الله تنها دغدغه‌شان ولایت بود. ایشان همواره در پی تحقق اهداف ولایت بودند و حتی در مواقعی که سخنی از رهبری نمی‌آمد، بر اساس احساسات درونی خود عمل می‌کردند.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: ویژگی دوم این بزرگواران، آگاهی، بصیرت و علم آنان بود. این افراد نه تنها اهل علم بودند، بلکه توانایی بالایی در تحلیل و تشخیص مسائل زمان خود داشتند. این آگاهی و بصیرت باعث شد که همیشه در شرایط مختلف، بهترین تصمیم‌ها را اتخاذ کنند و مسیر مقاومت را روشن نگه دارند.

شهید نصرالله انسانی پاک، با ایمان و با تقوا بود

سپاسی‌آشتیانی اظهار کرد: ویژگی سوم این دو بزرگوار ایمان و تقوای آنها بود. همه اذعان دارند که ایشان انسان‌های پاک، با ایمان و با تقوا بودند. هیچ‌کسی این بزرگواران را به بی‌تقوایی متهم نکرده است، چرا که در دل دشمن نیز روحیه‌ای بی‌نظیر داشتند که نشأت‌گرفته از ایمان قوی آن‌ها بود.

وی افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته این دو بزرگوار شجاعت آن‌ها بود. این افراد شجاعانه در راه انجام وظیفه خود پیش می‌رفتند، بدون اینکه از هیچ چیز بترسند. شجاعت و دلیری آن‌ها، نه تنها در میدان نبرد، بلکه در مواجهه با چالش‌های مختلف نیز نمایان بود.

امام جمعه موقت اراک گفت: این دو بزرگوار دارای ویژگی‌های بسیاری بودند؛ از جمله زمان‌شناسی، مردمی بودن و وجهه مقبول اجتماعی‌شان. دشمنان از محاسبات دقیقی برای ضربه زدن به آن‌ها استفاده می‌کردند، اما این تلاش‌ها هیچ‌گاه نتوانست مانع از پیشرفت این بزرگان شود.

سپاسی‌آشتیانی در پایان گفت: برای خلاصه کردن فضایل این دو بزرگوار، باید بگویم که دشمن برای نابودی آن‌ها 80 تن بمب پیشرفته کنار گذاشته بود. این نشان از عظمت این انسان‌هاست که دشمن تا این اندازه از آن‌ها می‌ترسید. کسی که دشمن برای از بین بردنش این مقدار تجهیزات را به کار می‌برد، باید شخصیتی بسیار بزرگ و تاثیرگذار باشد.

انتهای خبر

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.