درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «مجید بخشنده»؛
رهبر انقلاب اسلامی را تنها نگذارید

در بخشی از وصیتنامه شهید «مجید بخشنده» آمده است: در هیچ مقطع از زمان امام و رهبر خود را تنها نگذارید و همیشه پیرو این امام بوده و این رهبر را به عنوان یک رهبر اسوه پذیرا باشید و از او تبعیت کنید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام مجید بخشنده در دهم خردادماه ۱۳۴۶ ساعت ۳ بامداد در یک خانواده مذهبی در اراک متولد شد، در جریان جنگ تحمیلی نیز حاضر نشد تماشاگر صحنه باشد و در حالی که از تجربه زیادی نیز برخوردار نبود ابتدا در عملیات والفجر مقدماتی شرکت کرد و در یک کلاس سه ماه آموزشهای نظامی و از همه مهمتر ایثار و فداکاری در راه خدا را آموخت و در بازگشت امتحانات دوم دبیرستان را به اتمام رساند و دوباره عازم جبهه گردید و این بار بود که در حین انجام عملیات خیبر در چهارم اسفندماه ۱۳۶۲ در جزیره مجنون عراق به لقاءالله پیوست و به دنیا اعلام کرد که ادامه راه امام حسین (ع) با قطره قطره خون شهیدان این امت اسلامی پایدار خواهد شد.
پیکر مطهر شهید در زادگاهش به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید: در هیچ مقطع از زمان امام و رهبر خود را تنها نگذارید و همیشه پیرو این امام بوده و این رهبر را به عنوان یک رهبر اسوه پذیرا باشید و از او تبعیت کنید زیرا همه ما را از ظلمت و تاریکی به سوی نور هدایت کرد و ما را به معنویت رساند.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- فرمانده سپاه ناحیه خمین معرفی شد
آخرین اخبار
- راه شهدای هستهای با دانشمندان جوان ادامه مییابد
- ایستادگی در برابر ظلم مایه برکت ایران است
- حضرت زهرا (س) مدافع راستین ولایت
- کشف 187 هزار نخ سيگار قاچاق در ساوه
- دست قدرتمند نیروی مسلح، رژیمصهیونیستی را رها نمیکند
- رضا به قضای خدا
- مکتب غدیر یک مسیر هدایت اجتماعی است
- اتحاد و همبستگی جامعه، نتیجه پذیرش ولیفقیه است
- بیدار و چشم بصیرت داشته باشید
- سوره «تکاثر» آیات ۱ تا ۸
- مشاهده بیشتر