رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1403/10/18 Tuesday - 2025 07 January الثلاثاء ، 7 رجب ، 1446
ساعت
1403-10-16 18:52 شماره خبر : 10760 https://diyareaftab.ir/short/en5nZ 0
شهردار ساوه خبر داد:

شهردار ساوه گفت: طرح پلاک‌کوبی و شناسنامه‌دار کردن درختان در ساوه با هدف دستیابی به بانک اطلاعات جامع از درختان شهرستان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از «نار خبر» رضا مصباحی در حاشیه بازدید از آغاز این طرح با بیان اینکه پلاک‌کوبی درختان در امر مديريت، حفظ و نگهداری از آنها نقش موثری دارد گفت: با توجه به نيازهای آماری و همچنين پايش و حفظ درختان، پلاک‌کوبی درختان به صورت هوشمند در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: شهر ساوه دارای بیش از ۲۰۰ هزار اصله درخت است که در فاز نخست این طرح ۲۰ هزار اصله درخت تحت پوشش قرار خواهد گرفت و طرح پلاک‌کوبی و شناسنامه‌دار کردن درختان به صورت هوشمند (با کد QR) با هدف دستیابی به بانک اطلاعات جامع درختان است.

شهردار ساوه تصریح کرد: این طرح در راستای مدیریت بهینه درختان به صورت مکان‌مند تهیه می‌شود و شهروندان می‌توانند در محل درختان قرار گیرند و با استفاده از تبلت یا موبایل به اطلاعات درختان دسترسی داشته باشند.

مصباحی تاکید کرد: در گذشته برخی شهرها، پلاک‌کوبی درختان شهر راه به صورت سنتی و آلومینیومی انجام داده‌اند که پس از مدتی اغلب پلاک ها به سرقت رفت و همین موضوع باعث شد اطلاعات مربوط به هر اصله درخت هم از بین رود و برای جلوگیری از این مشکل در ساوه درختان شهر با سامانه «جی.آی.اس» آمار برداری می شود.

شهردار ساوه در ادامه گفت: از مزایای شناسنامه‌دار شدن درختان جلوگیری از قطع غیرقانونی، مدیریت آنلاین بر درختان، اطلاعات توصیفی درختان از جمله مشخص شدن نوع، سن، وضعیت سلامت درخت، تعداد و انواع گونه‌های درختان، شناسایی آفات و بیماری‌های گیاهی، اطلاعات مکانی، عملیات سلامت درختان شامل نوبت‌های هرس، سم‌پاشی و آفت‌کشی است.

وی در پایان گفت: در رابطه با پلاک‌‌کوبی درختان باید به این نکته توجه کرد که طبق ماده ۲ قانون حفظ و گسترش فضای سبز، شهرداری‌ها در محدوده قانونی و حریم شهرها مکلف‌اند شناسنامه شامل تعداد، نوع، محیط بُن و سن تقریبی درختان محل های مشمول این قانون را تنظیم کنند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
آخرین اخبار