درباره نویسنده
مدیر مرکز بانو سمیه:
«بانو سمیه» دستان پرمهر را میطلبد

مدیر مرکز بانو سمیه گفت: نگهداری و تأمین نیازهای معلولان«بانو سمیه» اعم از مالی و معنوی عمدتاً از طریق حمایتهای سخاوتمندانه خیرین و نیکوکاران تأمین میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ آسایشگاه معلولان بانو سمیه ساوه از سال ۱۳۶۳ کار خود را با ۷۰ نفر معلول عقبمانده ذهنی در گروه سنی ۱۵ تا ۳۵ سال از گروه مؤنث در سطح استان مرکزی آغاز کرد و تعداد معلولان تحت پوشش آن از همان سال تا به امسال به ۱۲۲ نفر رسید.
از سال ۱۳۷۹ این آسایشگاه تحت عنوان مؤسسه خیریه خدمات معلولان بانو سمیه به ثبت رسید و طبق اساسنامه سازمان بهزیستی به هیأتمدیره واگذار شد.
مدیر این مرکز، اظهار کرد: این آسایشگاه معلولان، با توانایی پذیرش ۱۳۰ نفر از افراد آسیبپذیر و عمدتاً مددجویان سازمان بهزیستی، به عنوان یکی از مراکز فعال در زمینه حمایت و آموزش معلولان شناخته میشود.
عباس خلیلی افزود: در این آسایشگاه، برنامههای آموزشی متنوعی از جمله کلاسهای خیاطی، موسیقی، گلدوزی و قلاببافی به منظور تقویت مهارتهای فردی و ارتقاء کیفیت زندگی معلولان برگزار میشود.
خلیلی تصریح کرد: نگهداری و تأمین نیازهای این عزیزان بهطور عمده از طریق کمکهای خیرین و نیکوکاران تأمین میشود، در حالی که تنها درصد محدودی از هزینههای این مرکز از یارانه دولتی تأمین میشود.
وی در خصوص ارائه خدمات پزشکی و پرستاری در این آسایشگاه گفت: در این مجموعه، تیمی متشکل از ۵۰ نیروی پزشک و پرستار با تجربه و متخصص به ارائه خدمات پزشکی و پرستاری مشغول هستند و این نیروها با هدف تأمین سلامت، نظارت بر درمانها و ارائه مراقبتهای پزشکی به افراد تحت پوشش، نقش حیاتی در بهبود کیفیت زندگی و سلامت معلولان ایفا میکنند.
خلیلی تأکید کرد: در آسایشگاه معلولان، متأسفانه ۶۰ درصد از افراد تحت پوشش، فاقد کمک و یاوری هستند و هیچ حامی خاصی ندارند و این وضعیت نیاز به توجه ویژه و حمایتهای جامعه و خیرین را بیش از پیش آشکار میکند.
مدیر این مرکز گفت: نیازهای معلولان بانو سمیه ساوه شامل نیازهای عاطفی و روحی و روانی نظیر بازدید خانوادهها، مدارس، ارگانهای دولتی و... و نیازهای خوراکی، پوشاک و البسه، نیازهای تفریحی و گردشگری و نیازهای درمانی و توانبخشی است.
وی عنوان کرد: در این آسایشگاه، ۳۲ نفر وجود دارند که به دلیل محدودیتهای حرکتی خود، به کمک و مراقبت دائمی نیاز دارند و این افراد علاوه بر معلولیت ذهنی، دچار معلولیت جسمی هستند و مادریاران در این آسایشگاه وظایف مختلفی از جمله، مراقبتهای بهداشتی، حمایت عاطفی و اجتماعی و... را برای این افراد انجام میدهند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- حضرت زینب کبری (س) پیامآور مظلومیت کربلا بود
- رفع موانع تولید وظیفه ملی است
- ظرفیت تولید آذرآب ۱۰ هزار تن است
- آمادهسازی تیم آلومینیوم اراک برای فصل جدید
- بررسی میدانی وضعیت «کیسون» با حضور وزیر راه
- کشف مواد مخدر از سوداگران مرگ در اراک
- رسالت ادبیات کودک انتقال مفاهیم به زبان ساده
- پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت میشد
- ایران کشوری تسلیم ناپذیر است
- وزش باد شدید در ۸ استان کشور
- مشاهده بیشتر