رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-19 12:47 شماره خبر : 12671 https://diyareaftab.ir/short/erEDo
مدیرعامل توزیع برق استان مرکزی خبر داد:

مدیرعامل توزیع برق استان مرکزی از تولید 5 هزار مگاواتی انرژی تجدیدپذیر تا سال ۱۴۰۶ در استان خبر داد و گفت: این برنامه شامل ۵۰۰ مگاوات در سال ۱۴۰۴، یک‌هزار و 800 مگاوات در سال ۱۴۰۵ و 2 هزار و 700 مگاوات در سال ۱۴۰۶ خواهد بود.

محمود محمودی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: استان مرکزی در تولید انرژی پاک سهم برجسته‌ای دارد و این برنامه شامل تولید انرژی خورشیدی در مقیاس‌های مختلف، از ۵ کیلووات برای مشترکین خانگی تا ۲ هزار کیلووات برای سرمایه‌گذاری، با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است. 

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با اشاره به سهم بالای سوخت‌های فسیلی در تولید برق کشور، از برنامه‌ریزی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داد و گفت: استان مرکزی در این زمینه پیشتاز است و برنامه جامع و کاملی برای تولید انرژی پاک در تمامی بخش‌ها تدوین شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۹۰ هزار مگاوات برق کشور از طریق سوخت‌های فسیلی تولید می‌شود که بخش قابل توجهی از آن به سوخت‌های مایع مانند مازوت و گازوئیل است، افزود: وزارت نیرو برنامه خوبی برای تولید ۳۰ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر در کشور در نظر گرفته است که امیدواریم تا پایان برنامه توسعه به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شود.

محمودی با اشاره به مدل‌های مختلف تولید انرژی پاک در دنیا، از جمله احداث نیروگاه‌های بزرگ توسط دولت‌ها و تولید انرژی در محل مصرف توسط مشترکین، اظهار داشت: مدل تلفیقی در استان مرکزی در نظر گرفته شده است که هم برای گروه‌های مختلف مشترکین از خانگی تا تجاری، صنعت و کشاورزی و هم برای سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های بزرگ توسط بخش‌های غیردولتی و خصوصی برنامه‌ریزی شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با اعلام برنامه 5 هزار مگاواتی استان برای تولید انرژی تجدیدپذیر تا سال ۱۴۰۶ گفت: این برنامه شامل ۵۰۰ مگاوات در سال ۱۴۰۴، یک‌هزار و 800 مگاوات در سال ۱۴۰۵ و 2 هزار و 700 مگاوات در سال ۱۴۰۶ خواهد بود.

وی این میزان را یک ششم برنامه هفتم توسعه کشور عنوان کرد و افزود: مراحل واگذاری زمین برای نیروگاه‌های خورشیدی به ظرفیت نزدیک به 6 هزار مگاوات در دست انجام است و واگذاری بیش از ۲ هزار مگاوات آن قطعی شده است.

محمودی پیش‌بینی کرد که با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران، ۲۵۰ مگاوات برق خورشیدی تا اواخر خردادماه سال‌جاری وارد مدار شود و تا پایان سال بیش از ۵۰۰ مگاوات به چرخه شبکه برق استان و کشور اضافه شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با اشاره به سامانه مهرسان به عنوان مرجعی برای راهنمایی متقاضیان احداث نیروگاه‌های خورشیدی، از امکان ثبت‌نام برای تولید برق تجدیدپذیر در تمامی بخش‌ها از ۵ کیلووات برای مشترکین خانگی تا 2 هزار کیلووات برای بخش سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: شرکت توزیع برق استان مرکزی آماده پاسخگویی حضوری و ارائه توجیهات لازم به متقاضیان است.

به گفته محمودی، استان مرکزی با این برنامه‌ها، گام‌های موثری در راستای کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و توسعه انرژی‌های پاک برداشته است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.