رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
وزیر ارشاد:

علت تعویق پروازهای حج اختلاف فنی بود

وزیر ارشاد امروز در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: دلیل تعویق پروازهای حج عمره یک اختلاف فنی بود و مسئله جدی نیست و بین سازمان هواپیمایی دو کشور باید حل شود.

به گزارش «دیار آفتاب»؛  محمد مهدی اسماعیلی وزیر ارشاد امروز در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: دلیل تعویق پروازهای حج عمره یک اختلاف فنی بود و مسئله جدی نیست و بین سازمان هواپیمایی دو کشور باید حل شود.

وی افزود: من در همین دوره دوسال و نیم اخیر اشاره کردم که سیاست دولت و وزارتخانه در بحث نمایش خانگی، یک فرصت فرهنگی است اما در حوزه نظارت انتقاداتی داریم و باید با تعامل خوب بین دو جریان شبکه نمایش خانگی و متولیان آن حل شود.

وزیر ارشاد گفت: تا امروز سازو کار نظارتی روشنی نداشت که با مصوبه شورای عالی که تصریح می‌کند همه نظارت‌های وزارت ارشاد در فضای حقیقی، در فضای مجازی هم هست، این نظارت به‌زودی با سامانه خوبی تحت نظارت سازمان سینمایی درخواهد آمد.

اسماعیلی تاکید کرد: ما نگاه فرصت محور داریم و از حوزه نمایش خانگی در همه ادوار حمایت کردیم ولی انتقاداتمان محتوایی است که با سازوکار جدیدی باید مرتفع کنیم.

دانا

انتهای خبر/

1402-10-13 11:08 شماره خبر : 2540

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.