رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/12/03 Friday - 2025 21 February الجمعة ، 22 شعبان ، 1446
ساعت
1403-11-30 19:00 شماره خبر : 11734 https://diyareaftab.ir/short/eoyE0
استاندار مرکزی مطرح کرد:

استاندار مرکزی گفت: ایجاد بازارچه‌های محلی در استان مرکزی نیازمند برنامه‌ریزی و کارشناسی دقیق است تا به اهداف تجاری مشخص دست یابد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مهدی زندیه‌وکیلی عصر امروز در جلسه مشترک کارگروه تنظیم بازار و کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان مرکزی گفت: برای راه‌اندازی بازارچه‌ها، ایجاد مکان‌هایی با اهداف تجاری و کرایه مناسب مغازه‌های تجاری نیاز به برنامه‌ریزی و کارشناسی دقیق دارد. 

وی افزود: نباید انتظار داشت که این مکان‌ها به صورت خودجوش و بدون کارشناسی دقیق به نتیجه برسند بلکه باید مکان‌های مناسب را شناسایی کرد و برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داد.

استاندار مرکزی بیان کرد: دفتر اقتصادی باید جلساتی برای بررسی این موضوع برگزار کند و مکان‌هایی را که از نظر شهرداری مناسب هستند باید تا قبل از عید شناسایی و مصوب شوند تا بتوانیم در یک بازه زمانی دو تا سه ساله به تعداد مشخصی از این مکان‌های تجاری دست پیدا کنیم. 

وی عنوان کرد: یکی از راه‌های بهبود وضعیت تجاری و اقتصادی، ایجاد بازارچه‌های محلی است، بازارچه‌ها باید با کارشناسی دقیق و قیمت‌های مناسب ایجاد شوند تا بتوانند به هدف اصلی خود، یعنی عرضه محصولات ارزان‌تر، دست یابند.

 استاندار مرکزی تاکید کرد: تجربه تهران در ایجاد غرفه‌های اجاره‌ای می‌تواند به عنوان یک الگو مناسب برای سایر شهرها حتی کلانشهر اراک مورد استفاده قرار گیرد.

زندیه‌وکیلی به اهمیت ایجاد هماهنگی و همکاری بین سازمان‌ها و نهادهای مختلف اشاره کرد و خاطرنشان کرد: برای اجرای برنامه‌های تجاری و اقتصادی، نیاز به همکاری و همفکری بین شهرداری، بخش خصوصی و تشکل‌های مختلف استذص نمک. این همکاری‌ها می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی شهر کمک کند.

وی به مشکلات موجود در بازارچه‌ها و غرفه‌های اجاره‌ای اشاره کرد و اظهار کرد: باید برنامه‌ریزی دقیقی انجام شود تا قیمت‌های مناسبی برای اجاره این مکان‌ها تعیین شود که این مکان‌ها باید به گونه‌ای طراحی شوند تا افراد بتوانند به راحتی محصولات خود را عرضه کنند و از امکانات موجود بهره‌مند شوند.

استاندار مرکزی گفت: یکی دیگر از مسائل مهم، مدیریت واحدهای تجاری است که این واحدها باید به گونه‌ای مدیریت شوند تا سود حاصل از فروش محصولات به صورت عادلانه بین افراد تقسیم شود و قیمت‌ها به صورت منطقی تعیین شود که می‌توان از مدل‌های موفق مدیریت فروشگاه‌های بزرگ برای این منظور استفاده کرد.

زندیه‌وکیلی افزود: با توجه به هم‌زمانی ماه مبارک رمضان و افزایش قیمت‌ها، نیاز به تمهیدات ویژه‌ای داریم تا فشار اقتصادی بر شهروندان کاهش یابد زیرا بسیاری از مردم استان مرکزی حقوق‌بگیر، کارمند، بازنشسته و کارگر هستند و افزایش قیمت‌ها می‌تواند به سبد معیشت خانوارها آسیب جدی بزند.

وی بیان کرد: وظیفه ما سنگین‌تر شده و باید با همکاری‌های بیشتر، اثرات منفی افزایش قیمت‌ها را کاهش دهیم. تمامی خدمات طبق روال هر سال اجرا خواهد شد و فرمانداران موظف به پایش جلسات و کارگروه‌های تخصصی در سطح استان و شهرستان‌ها هستند. 

زندیه‌وکیلی در پایان تصریح کرد: باید از تمامی امکانات موجود برای رسیدن به این اهداف استفاده شود و برنامه‌ریزی‌های لازم برای شناسایی مکان‌های مناسب و اجرای برنامه‌های تجاری و اقتصادی انجام شود که با همکاری و همفکری بین سازمان‌ها و نهادهای مختلف، بتوان به اهداف تعیین شده دست یافت و وضعیت اقتصادی و اجتماعی شهر را بهبود بخشید.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.