رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد:

کارشناس مسائل سیاسی گفت: برنامه‌ریزی دشمنان برای ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران با شکست مواجه شد زیرا دشمنان از جمله آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیست رو به افول هستند.

حسین رجبی در گفتگو با «دیار آفتاب»؛ گفت: برنامه ریزی دشمنان برای ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران با شکست مواجه شد زیرا دشمنان از جمله آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیست رو به افول هستند و در کشورهای خود دچار اعتراضات گسترده مردم بودند.

وی، افزود: دولت سیزدهم طی یک‌سال اخیر با انجام اقدامات دیپلماسی موفق شد تا گشایش اقتصادی در کشور حاصل شود و همچنین روابط جدید بین الملی از جمله پیوستن به پیمان‌های بزرگ بین المللی و منطقه‌ای را رقم بزند.

کارشناس سیاسی بیان کرد: عوامل اصلی خارج از کشور که در ایجاد اغتشاشات سال گذشته دخیل بودند نیز دچار مشکلات داخلی شدند از جمله کوموله و دموکرات و مجاهدین خلق که از منطقه اخراج شدند و با مشکلات داخلی خود دست و پنجه نرم می‌کردند.

نیروهای امنیتی و مردم در برخورد با اغتشاشگران بسیار خوش درخشیدند و از اقدامات تخریبی و برنامه ریزی دشمن برای آسیب به کشور جلوگیری کردند.

انتهای پیام/

1402-07-16 10:33 شماره خبر : 604 https://diyareaftab.ir/short/465MN
اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.