درباره نویسنده
یادداشت؛
رمضان ماه عشق به خدا

باید به قرآن و اعمال نیکو در ماه رمضان توجه کنیم و زندگی خود را با سبک زندگی امیرالمومنین علیهالسلام و بندگی خداوند تطبیق دهیم تا رضایت خداوند را جلب کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیارآفتاب» حجتالاسلام قاسم عبدالهی در یادداشتی بهمناسبت ماه مبارک رمضان نوشت: قرآن مجید درباره شرافت ماه رمضان فرمودند که از این جهت اهمیت دارد که ماه نزول قرآن است. علاوه بر قرآن، کتب آسمانی تورات، انجیل و زبور نیز طبق روایت، در ماه رمضان نازل شدهاند.
ماه رمضان تکالیف و آدابی دارد که مهمترین آنها روزه گرفتن است. روزه گرفتن در ملل و ادیان دیگر هم بوده، اما در ماه رمضان نبوده است. خداوند روزه را برای مسلمانان در ماه رمضان واجب کرد. اگر کسی مریض یا مسافر است، میتواند در ایام دیگری روزه بگیرد.
ماه رمضان فرصتی برای یادگیری و عمل به قرآن است. قرآن کتابی است که تحریف نشده و دست نخورده باقی مانده است. دستورات قرآن بر اساس مصالح انسانها است و باید به آنها توجه کنیم. اگر کسی میخواهد تکالیف خود را در رابطه با هدف خلقت دریابد، باید به قرآن مراجعه کند.
قرآن، راهنمایی برای دنیا و آخرت است و باعث رضایت خداوند میشود. یادگیری قرآن و عمل به دستورات آن اولین قدم است. پس از یادگیری، باید به تفاسیر قرآن توجه کنیم و از منابع معتبر استفاده کنیم. قرآن دارای محکمات و متشابهات است که فهم آنها نیاز به دانش عمیق دارد.
در تفسیر قرآن باید به پیامبر و ائمه مراجعه کنیم تا از انحرافات جلوگیری شود. گروههای انحرافی که با ادعای قرآن جنایت میکنند، به فهم ظاهری خود از قرآن تکیه دارند. بنابراین، باید با خواندن و تدبر در قرآن و تفاسیر معتبر، از برداشتهای نادرست جلوگیری کنیم.
یکی از تکالیف مهم ماه رمضان، روزه گرفتن است. روزه در اسلام واجب شده و حرمت ماه رمضان باید نگه داشته شود. روزهداری علاوه بر تکلیف دینی، باعث حفظ حرمت ماه مبارک رمضان میشود. اعمال و رفتارهای دیگری نیز در این ماه مهم است که باید به آنها توجه کنیم.
در ماه رمضان، انسان باید به بندگی خداوند بپردازد و اعمالی انجام دهد که رضایت خداوند را فراهم کند. شادی واقعی برای مسلمانان، رضایت قلبی از اعمال و رفتارهای درست است. انسان باید به قلب خود مراجعه کند و رضایت خدا را در قلبش احساس کند.
ما باید به والدین و فامیل خود توجه کنیم و صله رحم را انجام دهیم. کارهای خیر و نیکو باید در ماه رمضان توسعه یابد. اعمالی که منافات با رضایت خدا دارند، نباید انجام شود. ماه رمضان فرصتی برای انجام اعمالی است که هم فرحبخش باشد و هم رضایت خدا را جلب کند.
افکار و رفتارهای ناهنجار در جامعه نباید ترویج شود. چهارشنبهسوری و اعمال مشابه، ناهنجاریهایی ایجاد میکنند که با آداب اسلامی و زرتشتی منافات دارند. این اعمال میتوانند آسیبهای جسمی و روحی به دیگران وارد کنند و نباید ترویج شوند.
مهمترین بخش ماه رمضان، استغفار، دعا، قرآن و نزدیک شدن به خداوند است. انسان باید در این ماه با خدا و قرآن رفیق شود و به آداب انسانی پایبند باشد. اعمالی که با انسانیت و آیات قرآن مخالف هستند، باید ترک شوند. خداوند همه ما را در این امر موفق بدارد.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ادامهدهنده مسیر خونین شهیدان باشید
- سوره «بقره» آیه ۸۴ تا ۸۸
- استقامت در مسیر ولایت ادامه دارد
- برگزاری سوگواره احلی من العسل در تفرش
- اتخاذ تصمیمات راهبردی برای عبور از بحران انرژی
- فلسفه قیام عاشورا احیای اسلام ناب بود
- شهیده چهار ساله از تفرش
- عزاداری نوجوانان ساوجی در سوگواره «احلی من العسل»
- گرامیداشت ۹ شهید رسانه جنایات اخیر رژیم صهیونیستی
- نقش کلیدی رسانهها در حفظ انسجام ملی
- مشاهده بیشتر