رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
وصیت‌نامه شهید «محمدمهدی حقیقی»؛

خود را در معرض امتحان الهی قرار دهیم

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «محمدمهدی حقیقی» آمده است: از شما امت شهیدپرور می‌خواهم که در این صحنه شرکت نموده و همگی خود را در معرض امتحان الهی قرار دهیم باشد که خداوند ان‌شاءالله مارا مورد لطف و عنایت خویش قرار دهد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام محمدمهدی حقیقی در بیستم مردادماه سال ۱۳۴۱ در روستای ورین از توابع شهرستان محلات و در خانواده‌ای مذهبی و متدین که اهل تلاش و کار و فعالیت بودند دیده به جهان هستی گشود و با شروع جنگ تحمیلی از سوی بسیج عازم جبهه‌های نبرد شد و در بازگشت از خط مقدم جبهه به عضویت سپاه در آمد. در سال ۱۳۶۱ هم ازدواج کرد و در هنگام شهادت دو ریحانه داشت.

پس از ماه‌ها حضور در جبهه سرانجام در بیست و چهارمین روز از بهمن‌ماه سال ۱۳۶۴ در منطقهٔ عملیاتی فاو عراق در حین عملیات والفجر ۸ با گلوله دشمن عراقی به فیض شهادت نائل آمد و رستگار شد. پیکر مطهرشهیددر گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.

بخشی از وصیت‌نامه شهید: زمانی که همگی ما آرزوی آن را داشتیم و در آن روز می‌گفتیم‌ای کاش ما بودیم و حسین (ع) را یاری می‌نمودیم بدون شک همان زمان فرا رسیده است و هم‌اکنون فرزند حسین ندای یاری می‌طلبد و از شما امت شهیدپرور می‌خواهم که در این صحنه شرکت نموده و همگی خود را در معرض امتحان الهی قرار دهیم باشد که خداوند ان‌شاءالله مارا مورد لطف و عنایت خویش قرار دهد.

انتهای خبر/

1403-11-24 00:05 شماره خبر : 11575

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.