درباره نویسنده
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی خبر داد:
انعقاد قرارداد ۴۵۰۰ میلیاردی برای تصفیه فاضلاب شازند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به قراردادهای اخیر با پالایشگاه و پتروشیمی شازند اشاره کرد و گفت: با انعقاد قراردادهایی به ارزش ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، فاضلاب این مناطق جمعآوری، تصفیه و برای مصارف صنعتی استفاده خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حشمتالله عباسی، شب گذشته در نشست صمیمی با مردم در جوار امامزادگان عبدالله و آمنهخاتون علیهمالسلام در اراک بر وضعیت بحرانی منابع آبی استان و تلاشهای صورتگرفته برای مدیریت این بحران اشاره کرد و گفت: نقش مردم در مدیریت منابع آبی و عبور از بحران خشکسالی بسیار اثرگذار است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تاکید بر اهمیت مدیریت مصرف آب از سوی مردم، اظهار داشت: ما در پنجمین سال خشکسالی قرار داریم و شرایط سد کمال صالح، که ۵۲ درصد آب شرب اراک را تأمین میکند، در بدترین وضعیت خود در سالهای اخیر است.
عباسی اظهار کرد: اگر بارندگی نداشته باشیم، تنها تا دو ماه دیگر میتوانیم از این سد استفاده کنیم. باقی نیاز آبی شهر اراک، معادل ۴۸ درصد، از منابع زیرزمینی تأمین میشود که این نیز با چالشهای جدی روبهرو است.
وی افزود: آب شرب کالای حیاتی و غیرقابل جایگزینی است که تمام تلاش ما بر این بوده که حتی یک ساعت قطعی برنامهریزیشده در آب شرب مردم نداشته باشیم. با این حال، مدیریت مصرف و همکاری مردم برای عبور از تابستان گرم پیشرو امری ضروری است.
عباسی از اقدامات زیرساختی انجام شده پس از انقلاب نیز سخن گفت و ادامه داد: شهر اراک یکی از نخستین مراکز استانها در کشور است که شبکه فاضلاب آن به طور کامل اجرا شده و ۹۹ درصد پیشرفت داشته است. این اقدام مهمی برای جلوگیری از آلودگی منابع آب زیرزمینی و بازچرخانی آب در چرخه مصرف است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به قراردادهای اخیر با پالایشگاه و پتروشیمی شازند اشاره کرد و گفت: با انعقاد قراردادهایی به ارزش ۴هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، فاضلاب این مناطق جمعآوری، تصفیه و برای مصارف صنعتی استفاده خواهد شد. همچنین با همکاری شرکتهای دانشبنیان، برای اولین بار در کشور، سیستم نانوحباب در شهر ساوه به کار گرفته شده است که موجب بهبود کیفیت آب شده است.
وی از مردم خواست که در مصرف آب دقت بیشتری داشته باشند و به همکاران شرکت آب و فاضلاب در شناسایی موارد استفاده غیرمجاز کمک کنند.
عباسی تاکید کرد: افرادی که به صورت غیرقانونی از آب شرب برای مصارفی مانند پر کردن استخر یا آبیاری باغ استفاده میکنند، به دیگر شهروندان ظلم میکنند. این در حالی است که در بسیاری از کشورهای پیشرفته، آب شرب تنها برای مصارف بهداشتی و شرب استفاده میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اشاره به لزوم استفاده بهینه از منابع موجود گفت: برنامههای ما شامل هوشمندسازی شبکه توزیع، مدیریت فشار و کاهش هدررفت آب است. با این اقدامات، امیدواریم تابستان آینده را بدون بحران جدی پشت سر بگذاریم. از همه مردم عزیز استان خواهش میکنم با صرفهجویی در مصرف آب، ما را در ارائه خدمات بهتر یاری کنند.
وی در پایان از خداوند متعال طلب بارش رحمت الهی و رفع خشکسالی کرد و از مردم خواست دعا کنند تا این بحران با همکاری همگانی مدیریت شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- پروردگارا نیرویی توانا به ما عطا کن
- سوره «بقره» آیه ۱۰۲ تا ۱۰۵
- تاسوعای فراهان بیعت با ولایت
- شهر ساوه در سوگ شب عاشورا
- زنجیرزنی زیر سایهی علم عباس (ع) در تلخاب
- کاروان غم هیات رزمندگان اسلام در اراک
- آئین سنتی چهارپایهخوانی در ساوه اجرا شد
- تعزیه حضرت عباس در تفرش
- مراسم تاسوعای حسینی در ساوه
- تاسوعای حسینی در اراک با حضور پرشور مردم
- مشاهده بیشتر