درباره نویسنده
مسئول قرارگاه محله اسلامی کوی امام علی(ع):
تعامل با نهادها مهمترین ملاک پایگاههای برتر است

مسئول قرارگاه محله اسلامی کوی امام علی(ع)، گفت: روحیه تعاملی با تمامی نهادها از مهمترین ملاکهایی است که یک پایگاه باید داشته باشد.
حسین براتی، در گفتگو با «دیار آفتاب»؛ گفت: در سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را به عنوان فرمانده پایگاه علی ابن ابیطالب شروع کردم و در سال ۱۴۰۰ در استان رتبه ۶ را کسب کردیم و در سال ۱۴۰۱ با زحمت همه بچهها که شبانه روزی کمک کردند در استان رتبه نخست را کسب کردیم و به جشنواره اسوه کشوری راه پیدا کردیم و به نمایندگی از مردم شریف استان مرکزی به عنوان یکی از رتبههای برتر پایگاههای اسوه در کشور قرار گرفتیم.
براتی، اظهار کرد: قرارگاه محله اسلامی کوی امام علی(ع) در سال ۱۴۰۲ به عنوان اولین قرارگاه محله اسلامی از استان مرکزی به تهران معرفی شد.
وی، بیان کرد: مهمترین عاملی که پایگاههای بسیج و مجموعه فرهنگی و مذهبی باید در آن دقت داشته باشند این است که به فرموده رهبر معظم انقلاب دو کلید واژه بسیار مهم را باید در نظر داشته باشند کلید واژه اول «همراه کردن و پای کار آوردن مردم» و کلید واژه دوم «عملکرد، فعالیت و مدیریت جهادی» است.
مسئول قرارگاه محله اسلامی کوی امام علی(ع)، ادامه داد: پایگاههای بسیج باید همیشه در صحنه و میدان باشند و در صورتی که دو کلید واژه ذکر شده را سر لوحه تمام امور قرار بدهند قطعا یک اتفاق مبارکی در سطح پایگاه، مسجد، محله، شهر و استان خواهد افتاد.
براتی، عنوان کرد: محله کوی امام علی(ع) بزرگترین محله حاشیهنشین استان مرکزی است که بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد لذا این محله نیازمند برنامه جدی با توجه به ظرفیتهایی است که در آن وجود دارد.
وی، افزود: محله کوی امام علی(ع) دارای آسیبهای اجتماعی جدی از جمله طلاق، بیکاری و اعتیاد است که نیاز به یک برنامهریزی جدی دارد تا این وضعیت منترل و بهبود یابد.
مسئول قرارگاه محله اسلامی کوی امام علی(ع)، گفت: در کوی امام علی(ع) پنج پایگاه وجود دارد که این پایگاهها با یکدیگر تعامل و همکاری نزدیک دارند و برنامه این پایگاههای بسیج به صورتی است که از سنین هشت سال تا میانسال در پایگاه فعالیت میکنند.
براتی، ادامه داد: اصل برنامه ما روی قشر نوجوان است و بنابر بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد دهه هشتادیها که اصل برنامهریزی روی این دهه است اما برای تمامی اقشار مختلف برنامههای مختلفی داریم.
وی، با اشاره به ویژگیهای پایگاه برتر تصریح کرد: روحیه تعاملی با تمامی نهادها از مهمترین ملاکهایی است که یک پایگاه باید داشته باشد درواقع پایگاه باید تک بعدی و محوری نباشد بلکه از هر ظرفیتی که در انقلاب وجود دارد استفاده کند از جمله این ظرفیتها میتوان به تعامل با شهرداری، اصناف، کمیته امداد، بهزیستی، ستاد فرمان امام، بنیاد مستضعفان، مردم نهادها و ادارات اشاره کرد.
مسئول قرارگاه محله اسلامی کوی امام علی(ع)، با اشاره به فعالیتهای پایگاه علی ابن ابیطالب گفت: جشنی تولدی برای دختر بزرگتر یکی از خانوادههای دچار بیماری اعتیاد گرفته شد که باعث خوشحالی دختر کلاس هفتمی خانواده شد و همان دختر بچه باعث جذب دختران دیگر در قرارگاه محله اسلامی کوی امام علی(ع) شد.
براتی، تصریح کرد: درختی تحت عنوان درخت آرزوی دختران در مرکز پارک علم و فنآوری گذاشته شد تا هرکس به اندازه توان خود در برآورده کردن آرزوی دختران سهیم باشد و این طرق مورد استقبال قرار گرفت که چند مرکز دانش بنیان همین طرح را اجرایی کردند.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساوه در غم عاشورا میگرید
- اقامه نماز ظهر عاشورا در مصلای بیتالمقدس اراک
- برپایی عزاداری ظهر عاشورا حسینی در اراک
- ایران پرچمدار حق در برابر سلطهگران است
- مراسم خیمهسوزان ظهر عاشورا در ساوه
- عزاداری مردم اراک در عاشورای حسینی
- برگزاری نماز ظهر عاشورا در خنداب
- نماز ظهر عاشورا در تفرش اقامه شد
- نجات ۲ کوهنورد از غار امجک تفرش
- علمگردانی و نخلگردانی در فراهان
- مشاهده بیشتر