
مدیرعامل شرکت لجور اراک گفت: نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر با مشارکت ۶ نهاد کلیدی و حمایت بخش خصوصی، با هدف تأمین برق پایدار برای واحدهای صنعتی منطقه بهزودی عملیاتی میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حمیدرضا مهدینیا امروز در همایش سرمایهگذاری بخش خصوصی در ساخت نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر در شرکت ماشینسازی اراک گفت: پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر متشکل از ۶ نهاد کلیدی است که به صورت مشترک برای تأمین برق پایدار منطقه فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه سه شهرک صنعتی بزرگ و سه تشکل اقتصادی هسته اصلی ساخت این نیروگاه را شکل دادهاند بیان کرد: سه شهرک صنعتی شماره یک، صنعتی شماره دو و حاجیآباد به همراه انجمن پیشگامان، انجمن نفت و گاز و کنسرسیوم اقتصادی، ستونهای اصلی این پروژه را تشکیل میدهند.
مدیرعامل شرکت لجور اراک عنوان کرد: این ۶ نهاد، هیات مؤسس نیروگاه خورشیدی را تشکیل دادهاند و تصمیم دارند به کمک این نیروگاه، چالشهای تأمین انرژی را برای واحدهای صنعتی موجود در این منطقه حل کنند.
مهدینیا افزود: شرکت لجور در ابتدای کار، هیات موسس را تشکیل داد و سپس ساختار سازمانی نیروگاه را تنظیم کردیم، بعد از آن مطالعات فنی و مهندسی را به همراه برآوردهای مالی و بازرگانی انجام دادیم و پس از آن نیز جلسات متعددی با مشاوران و پیمانکاران برگزار شد تا مسیر اجرای پروژه با دقت و هماهنگی بیشتری پیش برود.
اهمیت استراتژیک موقعیت جغرافیایی
وی به اهمیت جغرافیایی پروژه اشاره کرد و تصریح کرد: سه شهرک صنعتی شماره یک، صنعتی شماره ۲ و حاجیآباد در کیلومتر ۵ جاده تهران و در کنار هم قرار دارند، که در مجموع، این سه شهرک حدود ۵۵۰ هکتار مساحت دارند و بالغ بر ۴۸۰ واحد صنعتی در آنها مشغول به کار هستند.
مدیرعامل شرکت لجور اراک اظهار کرد: از نظر نیروی کار، حدود ۱۰ هزار نفر در این واحدها فعالیت دارند و مصرف برق در این منطقه در پیک خود به حدود ۳۰ مگاوات میرسد که فشار زیادی را بر شبکه برق منطقه وارد میکند.
مهدینیا گفت: انتخاب محل احداث نیروگاه نیز با دقت زیادی انجام شده است، زیرا این نیروگاه در شهرک صنعتی حاجیآباد و در نزدیکی پست اختصاصی ۶۳ کیلوولت قرار دارد که از نظر بهرهبرداری و دسترسی به شبکه برق، موقعیت بسیار مناسبی دارد.
وی به چالشهای موجود در اجرای پروژه و راهکارهای ارائهشده پرداخت و بیان کرد: ما از همان ابتدا با مشاوران فنی و پیمانکاران جلسات متعددی برگزار کردیم تا مسیر اجرای پروژه به بهترین شکل ممکن پیش برود.
مدیرعامل شرکت لجور اراک عنوان کرد: در طول ۱۵ جلسه مشورتی، مطالعات گستردهای در زمینههای فنی، مهندسی، مالی و بازرگانی انجام دادیم و هماکنون قراردادهایی با پیمانکاران و مشاوران تنظیم شده است تا پروژه بهصورت همزمان و در چندین فاز پیش برود.
اطمینان از تأمین پایدار برق دغدغه اصلی شهرکهای صنعتی
مهدینیا افزود: یکی از اصلیترین اقدامات، ثبت شرکت انرژی گستر پیشگامان امیرکبیر بهعنوان مجری پروژه بود، همچنین مکاتبات متعددی با وزارت نیرو انجام شده است و ما منتظر صدور مجوز نهایی برای آغاز رسمی عملیات اجرایی هستیم، زیرا یکی از دغدغههای اصلی اطمینان از تأمین پایدار برق است.
وی تصریح کرد: شرکت لجور در تلاش است تا با ایجاد یک قرارداد محکم با وزارت نیرو، اطمینان حاصل کند که برق تولیدی این نیروگاه بهصورت پایدار به واحدهای صنعتی منطقه اختصاص یابد.
مدیرعامل شرکت لجور اراک اظهار کرد: ثبتنام اولیه برای سرمایهگذاری در این پروژه نیز انجام شده و تاکنون بیش از 110 شرکت در این پروژه مشارکت کردهاند.
مهدینیا به میزان سرمایهگذاری لازم برای این پروژه اشاره کرد و گفت: طبق محاسبات و مشاورههایی که با متخصصان داشتیم، سرمایهگذاری مورد نیاز برای احداث این نیروگاه بین 500 تا ۳ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، اگرچه خوشبختانه تعداد زیادی از شرکتها تاکنون ثبتنام کردهاند و ما در حال برنامهریزی برای شروع قرارداد با پیمانکاران داخلی و خارجی هستیم.
وی بیان کرد: برای اطمینان از موفقیت این پروژه، نیاز به اعتمادسازی داریم و در حال حاضر تمام مراحل اجرایی و حقوقی پروژه را پیش بردهایم و شرکت مجری نیز بهطور رسمی ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت لجور اراک در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: امیدواریم که با حمایت دولت و مجلس، بتوانیم اعتماد لازم را در بین صنعتگران ایجاد کنیم.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- نمایشگاه بهاره در ساوه افتتاح شد
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- آغاز توزیع میوه تنظیم بازار از ۲۶ اسفندماه
- راهپیمایی روز جهانی قدس در اراک برگزار میشود
- روزهداری به سلامت افراد کمک میکند
- برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان در اراک
- دستگیری عامل قتل نوجوان ۱۷ ساله در تفرش
- قیمت میوههای تنظیم بازار نوروزی تعیین شد
- شکست آلومینیوم در بازی آخر سال
- بیمارستان ولیعصر نقطه عطفی در بهبود خدمات درمانی
- فرصتهای بیپایان ارتباطات
- القای بنبست بزرگترین خیانت است
- خانوادهها و بحران چهارشنبهسوری
- ۴ اصل طلایی برای موفقیت در درختکاری
- مدیریت شهری کارآمد زمینهساز تأمین حقوق شهروندی
- رمضان ماه برکت، رحمت و مغفرت است
- آغاز گشت مشترک ویژه بازار شب عید
- زن مسلمان توازنی از استقلال و کرامت
- بزرگداشت شهدای مبارزه با مواد مخدر
- تقدیر از برگزیدگان مسابقه رسانهای
- افزایش ارزش پول ملی، اولویت اقتصادی مجلس
- پیشبینی وزش باد شدید در استان مرکزی
- ۱۲ فروردین، نماد اراده ملت و تجلی مردمسالاری
- ساروی و معصومی در صدر بهترینهای کشتیگیران جهان
- شرایط واردات خودرو تسهیل خواهد شد
- ۱۲ فروردین روز انتخاب آرمانهای دینی و انسانی
- مخالفت با تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور
- استقلال میراث جاودانه ۱۲ فروردین
- ۱۲ فروردین نماد استقلال و آزادی
- ۱۲ فروردین تجلی اراده الهی است
- حجاب تو سنگر غرق به خون من است
- سوره «قمر» آیه ۷ تا ۲۷
- نماز عید فطر در کمیجان اقامه شد
- رقابت قویترین مردان در خمین
- ۱۲ فروردین نماد همبستگی ملی
- عید فطر نماد تحول در زندگی است
- تصادف دو خودرو در محور مواصلاتی تفرش
- اقامه نماز باشکوه عید فطر در پرندک
- ختم ماه رمضان با راهپیمایی معنا گرفت
- شکوه نماز عید فطر تفرش
- صفوف نماز بندگی در فراهان
- پاداش یک ماه بندگی در شهر خنجین
- اقامه نماز عید فطر در تفرش
- دولتمردان به فکر بهبود شرایط اقتصادی باشند
- اقامه نماز عید فطر در فراهان
- نماز عید فطر در دلیجان اقامه شد
- وحدت مردم اراک در عید فطر
- شکرگزاری و معنویتافزایی از برکات ماه رمضان است
- نماز عید سعید فطر در ساوه اقامه شد
- مشاهده بیشتر
