حالت تاریک
جمعه, 29 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
افتتاح چند پروژه‌ درمانی مرکزی در دهه فجر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خبر داد:

افتتاح چند پروژه‌ درمانی مرکزی در دهه فجر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تعدادی از پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی اراک تکمیل شده و هم‌زمان با ایام دهه فجر افتتاح خواهند شد.

جواد نظری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» از اجرای پروژه‌های متعدد بهداشتی و درمانی در شهرهای اراک، شازند، محلات، خنداب و دیگر نقاط استان خبر داد وگفت: در حال حاضر ۱۱ پروژه بهداشتی، ۱۱ پروژه درمانی و ۴ پروژه رفاهی با پیشرفت فیزیکی ۱۲ تا ۵۷ درصد در دست اجراست و دو پروژه جدید نیز آماده بهره‌برداری در دهه فجر خواهند بود.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی به همراه دانشکده‌های وابسته در اراک، ساوه و خمین، جمعیتی بالغ بر یک‌ میلیون و ۵۲۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار داده و در حال حاضر بیش از ۵ هزار دانشجو در مقاطع و رشته‌های مختلف در این مجموعه مشغول تحصیل هستند همچنین ۵۹۵ دانشجوی بین‌الملل در دانشگاه‌های استان در حال آموزش بوده و تعداد این دانشجویان طی سال‌های اخیر حدود چهار برابر افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به زیرساخت‌های درمانی استان مرکزی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۴ بیمارستان دولتی، ۳ بیمارستان خصوصی، ۳ بیمارستان تأمین اجتماعی، بیمارستان آموزشی و مجموعاً ۲ هزار و ۵۱۷ تخت فعال در استان وجود دارد.

نظری بیان کرد: ۱۲ شبکه بهداشت و درمان، ۱۳۰ پایگاه سلامت، ۳۹۰ خانه بهداشت، ۶۸ مرکز جامع سلامت روستایی و ۶۷ مرکز شهری در حال ارائه خدمات هستند.

وی افتتاح و راه‌اندازی بیمارستان «ولیعصر (عج)» را یکی از مهم‌ترین اقدامات دانست و گفت: این بیمارستان با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد تحویل شد اما عملاً فعال نبود که با حمایت استاندار مرکزی و وزارت بهداشت، در مدت کمتر از شش ماه به بهره‌برداری رسید در حالی که برنامه اولیه، افتتاح آن طی دو سال آینده بود.

نظری به اخذ دو مجوز ملی ماده ۲۳ در سال گذشته اشاره کرد و گفت: با این مجوزها، اعتبارات کشوری برای احداث خوابگاه ۲۴۰ نفره پسران و مرکز مهارت‌های بالینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع جذب شد که تمامی مراحل آن در مدت ۹ ماه انجام گرفت.

وی از رشد چشمگیر خدمات دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: درآمد کلینیک‌های دندانپزشکی دانشگاه طی یک سال ۱۳ برابر و حجم خدمات ارائه‌شده ۶ برابر افزایش یافته است همچنین درآمد درمانگاه‌ها حدود ۷۵ درصد رشد داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به جذب نیروی انسانی متخصص بیان کرد: در یک سال گذشته ۶۸ پزشک متخصص در رشته‌های مختلف جذب شدند و ضریب نفوذ متخصصان از ۳۸ درصد به حدود ۸۰ درصد افزایش یافت که بهبود محسوسی در پوشش درمانی شهرستان‌ها ایجاد کرده است.

نظری از راه‌اندازی سیستم نظرسنجی پیامکی از بیماران به‌عنوان اقدامی نوآورانه یاد کرد و افزود: این سیستم برای نخستین بار در کشور اجرا شده و بازخورد مستقیم بیماران به صورت منظم به رؤسای بیمارستان‌ها جهت اصلاح فرآیندها ارائه می‌شود.

وی مشارکت خیرین سلامت را بی‌سابقه توصیف کرد و گفت: پس از برگزاری همایش خیرین سلامت، در مجموع حدود ۱۴۸ میلیارد تومان کمک خیرین برای خرید تجهیزات پزشکی، احداث پایگاه‌های اورژانس، راه‌اندازی مراکز تصویربرداری، تهیه دستگاه MRI ،CT، تجهیزات چشم‌پزشکی و آزمایشگاه ژنتیک جذب شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خواستار همکاری بیشتر نهادها در اجرای قوانین مرتبط با سلامت، جوانی جمعیت، پرداخت عوارض آلایندگی، ارتقای سواد سلامت و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شد و ابراز امیدواری کرد با تداوم این همکاری‌ها، استان مرکزی به الگویی موفق در حوزه سلامت کشور تبدیل شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!