رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/08/11 Friday - 2024 01 November الجمعة ، 29 ربيع الآخر ، 1446
ساعت
1402-08-26 15:12 شماره خبر : 1495 https://diyareaftab.ir/short/e8gm4 0
امام جمعه ساوه:

امام جمعه ساوه گفت: سلامت جزء اولین مسائل مهم زندگی جوامع است و اخلاق پرستاری، مثل اخلاق پزشکی یک فریضه است، یک وظیفه است. اجر پرستاران بسیار زیاد است، تکلیفشان هم بسیار سنگین است.

به گزارش«دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان اظهار کرد: مسأله تربیت بسیار مهم است و نقش صدا و سیما در عرصه تربیت بسیار مهم است و باید تبلیغات متناسب را انجام دهند.

خطیب جمعه ساوه گفت: دولت وظیفه دارد به صدا و سیما کمک کند و تأمین بودجه را انجام دهد تا تبلیغاتی متناسب با تربیت اسلامی انجام دهند.

وی با اشاره به میلاد حضرت زینب(س) و قدردانی از زحمات پرستاران گفت: مسأله‌ی سلامت جزء اولین مسائل مهم زندگی جوامع است. این حدیث معروف «نِعْمَتانِ مَجْهُولَتانِ: الصَّحَةُ وَالْامانُ» حقیقتاً انگشت اشاره‌ای است به یک امر اساسی و حیاتی.

وی افزود: سلامت و امنیت در شمار نعمت‌های بزرگی است که انسان تا از آن نعمت‌ها محروم نباشد، اهمیت و ارزش آن را نمی‌فهمد؛ مثل هوا که تا وقتی انسان تنفس می‌کند، اهمیت این نعمت رایگان را درک نمی‌کند؛ تنفس که مشکل شد، انسان آن وقت احساس می‌کند چه نعمت بزرگی از دست رفته است.

خطیب جمعه ساوه گفت: مجموعه‌ی پزشکی و پرستاری و بقیه‌ی دستگاه‌های سلامت، در واقع تأمین‌کننده‌ی این نعمت بزرگ برای جامعه‌اند و نقش پرستار در این میان، نقش بسیار برجسته‌ای است.

رحیمی گفت: پرستار در یک تلاش و چالش دائمىِ روحی و روانی است؛ فقط مسأله‌ی جسم او نیست. خستگی روحی، مواجهه‌ی با بیمار و دردمند و احساس وظیفه‌ی اینکه باید برای این دردمند و بیمار، هم علاج جسمانی، هم علاج روحی و معنوی تقدیم کند، مسأله‌ی بسیار فرساینده‌ای است، کار سنگینی است.

خطیب جمعه ساوه عنوان کرد: اخلاق پرستاری، مثل اخلاق پزشکی یک فریضه است، یک وظیفه است. اجر پرستاران بسیار زیاد است، تکلیفشان هم بسیار سنگین است. چون بیمار یک انسان است و فقط جسم نیست. روح انسان، احساسات انسان، عواطف انسان، بخصوص در هنگامی که مریض است، دردمند است، خیلی نیازمند لطف است، نیازمند نوازش است.

وی به روز آزادسازی سوسنگرد در سال ۱۳۵۹ اشاره کرده و ضمن تقدیر و تشکر از حضور مردم و رزمند‌گان و بالاخص حضور سردار جعفری مشاور عالی رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در مراسم گرامیداشت این روز افزود: بیست و ششم آبان‌ماه، یادآور حماسه آفرینی ۲۴ تن از پاسداران غیور و شجاع شهر ساوه در حماسه شکستن دومین مرحله محاصره و اشغال شهر سوسنگرد در سال ۱۳۵۹ می‌باشد.

رحیمی یادآور شد: در این نبرد نابرابر چهار تن از رزمندگان ساوجی شهید و مجروح و مابقی به اسارت دشمن ذبون و تا بن‌دندان مسلح، درآمدند و تعداد هشت نفر از این عزیزان بعد از ۱۰ سال اسارت، به میهن اسلامی برگشتند و ما هنوز منتظر بازگشت و یا خبری از مابقی عزیزان‌مان هستیم.

امام جمعه ساوه در پایان به اجلاس سران کشور‌های عضوسازمان همکاری اسلامی و سخنان ریاست جمهوری و راهکار‌های ده‌گانه وی به مسأله فلسطین اشاره کرده و گفت: رفع کامل محاصره، بازگشایی گذرگاه رفح، خروج نظامیان صهیونیست از غزه، قطع همکاری سیاسی و تجاری با رژیم غاصب اسرائیل، اعلام ارتش صهیونیستی به عنوان یک سازمان تروریستی از سوی دولت‌های اسلامی و تشکیل یک دادگاه عادلانه برای بررسی جنایات رژیم صهیونیستی و تعقیب مقامات اسرائیل و آمریکا برای مشارکت در این جنایت از دیگر راهکار‌های مورد انتظار از جامعه جهانی برای رفع مسأله فلسطین است.

پایان پیام/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار