درباره نویسنده
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر مطرح کرد:
کمآبی زنگ هشدار برای سکونتپذیری پایدار شهر «امیرکبیر»

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر گفت: کمبود آب آشامیدنی و نبود تصفیهخانه فاضلاب، دو چالش زیرساختی مهم در شهر جدید امیرکبیر هستند که ممکن است بر سکونت پایدار در آینده تأثیر بگذارند.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» علیرضا حیدریتفرشی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به فلسفه شکلگیری شهر جدید امیرکبیر، این منطقه را تنها شهر جدید با الگوی ویلایی و معماری ایرانی اسلامی معرفی کرد.
وی افزود: هدف اصلی احداث شهر جدید امیرکبیر، جذب سرریز جمعیتی از شهر اراک و حومه آن است جایی که خانوادهها بتوانند در آرامش، امنیت و فضای مستقل سکونت یابند.
شهر جدید امیرکبیر مخصوص دهک خاصی نیست
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر تأکید کرد: شهر جدید امیرکبیر مخصوص دهک خاصی نیست و مردم از همه اقشار به ویژه اساتید دانشگاه، فعالان صنعتی و فرهنگی دعوت میشوند که این شهر را بهعنوان سکونتگاهی امن، آرام و رشدآفرین انتخاب کنند.
حیدریتفرشی عنوان کرد: ویژگی منحصر به فرد گردش هوای منطقه، همراه با امنیت بالا و نبود آسیبهای اجتماعی رایج در کلانشهرها، شهر امیرکبیر را به محیطی ایدهآل برای تربیت نسل آینده تبدیل کرده است.
وی از نبود دفاتر نمایندگی ادارات کل در شهر امیرکبیر انتقاد کرد و خواستار تأمین عادلانه خدمات در حوزه آموزش، بهداشت، حمل و نقل، آتشنشانی و تأمین اجتماعی شد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر مطرح کرد: در شهر امیرکبیر مدرسه ساخته شده ولی تأمین معلم بر دوش آموزش و پرورش است همچنین درمانگاه، ساختمان اورژانس و بسیاری از زیرساختها آمادهاند اما بهرهبرداری باید توسط دستگاههای مربوطه صورت گیرد.
حیدریتفرشی اظهار کرد: برای استقرار ادارات کل در شهر جدید امیرکبیر، زمین رایگان بر اساس کاربریهای تعریفشده در اختیار آنها قرار خواهیم داد تا فعالیت خود را آغاز کنند.
شهر جدید امیرکبیر نقش کلیدی در آینده توسعه استان مرکزی دارد
وی تصریح کرد: شهر جدید امیرکبیر با موقعیت ویژه، معماری ایرانی، امنیت بالا و پتانسیل رشد جمعیتی، میتواند نقش کلیدی در آینده توسعه استان مرکزی ایفا کند.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر تاکید کرد: شرکت عمران شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران بهعنوان بازوی اجرایی دولت با وجود محدودیتهای مالی قابل توجه، همچنان در مسیر ایجاد زیرساختهای عمرانی و واگذاری زمینهای آمادهسازیشده به متقاضیان گام برمیدارد.
حیدریتفرشی با اشاره به جایگاه شهر امیرکبیر در مسیر پرتردد سلفچگان تا اراک اعلام کرد: این شهر علاوه بر سکونت، تبدیل به محل توقف مسافران شده و همین امر ضرورت توسعه فضاهای عمومی را دوچندان کرده است.
وی از برنامه تبدیل فضای سبز موجود در ورودی شهر به پارک شهری با نمادهای فرهنگی و تفریحی در سال جاری خبر داد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر پیرامون چالشهای مالی شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر عنوان کرد: بدهی بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان در ابتدای خرداد به پیمانکاران وجود داشته که با اقدامات اخیر، به ۵۵ میلیارد تومان کاهش یافته است.
حیدریتفرشی مطرح کرد: برخلاف سایر دستگاههای خدماترسانی که دارای اعتبارات نقدیاند، شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران با بودجه تعهدی فعالیت میکند و از نظر مالی تحت فشار است.
۸ هزار واحد مسکونی در شهر مهاجران و امیرکبیر در دست ساخت است
وی خاطرنشان کرد: حدود ۸ هزار واحد مسکونی در شهر مهاجران و امیرکبیر در قالب نهضت ملی مسکن در دست ساخت است که بخشی از آنها مراحل اجرایی را آغاز کردهاند.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر تاکید کرد: منابع مالی پروژههای نهضت ملی مسکن در شهر امیرکبیر و مهاجران مستقیماً از حسابهای بانکی متقاضیان تأمین میشود و پولی وارد حساب شرکت عمران نمیشود که این شفافسازی پاسخ به برخی ابهامات عمومی بود.
حیدریتفرشی در خصوص استقبال از سرمایهگذاران و مشارکت مردمی گفت: شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران از تمامی گروهها، اعم از حقیقی و حقوقی، سازندگان مسکن، تعاونیها و بخش خصوصی برای ساخت فضاهای خدماتی، فرهنگی، تفریحی و رفاهی در شهر جدید امیرکبیر همراه با واگذاری زمین رایگان استقبال میکند.
وی خاطرنشان کرد: پروژههایی مانند احداث شهربازی، سینما و پاساژ با مشارکت بخش خصوصی در شهر جدید امیرکبیر قابلیت اجرا دارند و سود اقتصادی برای سرمایهگذاران نیز در نظر گرفته خواهد شد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر به تشریح نحوه تأمین منابع مالی پروژههای مسکن شهر جدید امیرکبیر پرداخت و با تأکید بر لزوم شفافیت در فرآیند پرداختها و نظارت بر پیشرفت پروژهها گفت: بخشی از منابع مالی پروژهها از محل آورده متقاضیان تأمین میشود که این پرداختها به صورت مرحلهای و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه اعلام و واریز میشود و بخش دیگر نیز از طریق تسهیلات بانکی تأمین میشود که در قالب قراردادهای سهجانبه بین شرکت انبوهساز، بانک عامل و شرکت عمران بسته میشود.
حیدریتفرشی افزود: پس از آغاز عملیات اجرایی پروژه، شرکت عمران درصد پیشرفت را اعلام کرده و بانک نیز با اعزام کارشناس برای ارزیابی صحت گزارش، نسبت به پرداخت مرحلهای تسهیلات اقدام میکند این تسهیلات به نام متقاضی ثبت میشود و هیچ پرداختی بدون تأیید کارشناسی انجام نخواهد شد.
وی عنوان کرد: تمامی مراحل اجرای پروژهها با نظارت دقیق و بر اساس ساختار قراردادی شفاف صورت میگیرد تا ضمن حفظ حقوق متقاضیان، روند ساخت و تأمین مالی با کمترین انحراف پیش رود.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر در پایان از دو مشکل عمده شهر جدید امیرکبیر یاد کرد و گفت: کمبودآب آشامیدنی و نبود تصفیهخانه فاضلاب از مشکلات شهر جدید امیرکبیر است و پیشبینی میشود واحدهای تکمیلی در آینده با مشکل آب مواجه شوند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- جنگ ۱۲ روزه متأثر از مکتب عاشورا بود
- قطع برق ۱۰۰ اداره پرمصرف استان مرکزی
- ۱۱۴ مصدوم در یک شبانهروز در استان مرکزی
- کمآبی زنگ هشدار برای سکونتپذیری پایدار شهر «امیرکبیر»
- مقاومت ۱۲ روزه تجلی قیام کربلا
- پاسخ ۱۸۰۰ استاد دانشگاه به بیانیه ۱۸۰ استاد
- شباهت برنج پاکستانی و ایرانی باعث سوءاستفاده میشود
- هشدار رگبار و باد شدید در ۱۵ استان
- هفته سختی در پیش است
- خودمراقبتی مسیری برای خلق جامعه سالم
- مشاهده بیشتر