رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1403/12/13 Monday - 2025 03 March الاثنين ، 3 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-11 10:47 شماره خبر : 11972 https://diyareaftab.ir/short/erE93
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خبر داد:

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی (فرآورده‌های خام دامی) از روز شنبه ۱۱ اسفندماه در استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محمد فتاحی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: ۵۳ گروه متشکل از ۱۲۴ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای طرح نظارت را در طول یک ماه بر عهده دارند.

وی ادامه داد: یک‌هزار و ۹۹۰ واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح تحت نظارت‌های بهداشتی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: طرح ویژه نظارت بر مواد غذایی (فرآورده‌های خام دامی) در ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در سطح استان اجرا می‌شود.

فتاحی از مردم خواست فرآورده‌های خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند.

وی افزود: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دوره‌گردی ممنوع است و نیاز است شهروندان از خرید این گونه فرآورده‌های غیر بهداشتی خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: شهروندان خرید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ (جگر، سنگدان و دل) تنها به صورت بسته‌بندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء (۷۲ ساعت پس از تولید) و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد است انجام دهند.

فتاحی گفت: خارج کردن گوشت مرغ از بسته بندی و قطعه بندی آن در محیط مغازه مرغ فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگی‌های ثانویه و احتمال تقلب ممنوع است و لازم است مردم از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعه‌بندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند.

وی همچنین از مردم استان خواست از خرید تخم مرغ‌های فاقد تاریخ تولید و مشخصات، هر نوع گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی، برچسب نشانه گذاری کشتارگاه که خارج از یخچال نگهداری می‌شود به طور جد خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: از خرید هر نوع گوشت قرمز که فاقد مهر بازرسی بهداشتی و برچسب نشانه‌گذاری کشتارگاه است و یا خارج از یخچال نگهداری می‌شود جداً خودداری فرمائید.

وی به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.