حالت تاریک
  • شنبه, 1404/09/01 شمسی | 2025/11/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
مشکلات ترافیکی با بی‌توجهی دستگاه‌ها پابرجاست
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مركزی:

مشکلات ترافیکی با بی‌توجهی دستگاه‌ها پابرجاست

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مركزی گفت: پلیس راهور بارها مکاتبه کرده و موضوع را در جلسات شورای ترافیک مطرح کرده است، اما هنوز اقدام عملی از سوی دستگاه‌های متولی مشاهده نشده است.

محمد پورشمس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با اشاره به روند بررسی و اجرای مصوبات شورای ترافیک گفت: تمامی موضوعات مربوط به ترافیک و حوزه شهری ابتدا در کمیته فنی ذیل شورای ترافیک مطرح می‌شوند. این کمیته با حضور پلیس راهور و سایر سازمان‌های مرتبط تشکیل می‌شود.

وی افزود: شورای ترافیک ظرفیت بالایی برای کاهش تلفات و حل مشکلات ترافیکی دارد، اما این ظرفیت زمانی به نتیجه می‌رسد که دستگاه‌های اجرایی با پلیس راهور همکاری کامل داشته باشند. برنامه‌ریزی دقیق، زمان‌بندی مشخص و اجرای سریع مصوبات می‌تواند روند کاهش تصادفات را تسریع کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مركزی بیان کرد: پلیس راهور بارها مکاتبه کرده و موضوع را در جلسات شورای ترافیک مطرح کرده است، اما هنوز اقدام عملی از سوی دستگاه‌های متولی مشاهده نشده است. این در حالی است که حتی جان باختن یک نفر در تصادفات برای پلیس و جامعه بسیار ارزشمند است و نباید نسبت به آن بی‌تفاوت بود و از مسئولان می‌خواهیم تا با جدیت و سرعت بیشتری وارد عمل شوند و مصوبات شورا را اجرایی کنند.

پورشمس عنوان کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی به عنوان عضو اصلی شورا انتظار دارد که این روند کند اصلاح شود و اقدامات عملی برای حفظ جان مردم هرچه زودتر آغاز گردد.

وی خاطرنشان کرد: اعضای شورای ترافیک پس از بررسی کارشناسی، پیشنهادات خود را در قالب مصوبه به شورای اصلی ارائه می‌کنند. پس از تصویب در شورای ترافیک، این مصوبات باید در اسرع وقت اجرایی شوند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مركزی با اشاره به آمار تصادفات در استان مرکزی اظهار کرد: نزدیک به 60 درصد حوادث رانندگی استان در شهر اراک رخ می‌دهد. از میان ۲۸ نقطه حادثه‌خیز شناسایی‌شده در کل استان، بخش عمده‌ای در محدوده شهر اراک قرار دارد که این نقاط بارها در شورای ترافیک مطرح و مصوب شده‌اند، اما تاکنون اقدام مؤثری برای رفع مشکلات آنها صورت نگرفته است. 

پورشمس با اشاره به عدم اقدام موثر در کاهش حوادث رانندگی افزود: این وضعیت موجب نگرانی جدی پلیس راهنمایی و رانندگی و مردم شده، چرا که جان شهروندان در معرض خطر است و هر روز شاهد حوادث تلخ در این معابر هستیم.

وی با اشاره به برخی از محورهای حادثه‌خیز گفت: بلوار شهید آنجفی، بلوار آیت‌الله اراکی، کمربندی شمالی و جنوبی، بلوار کشاورز، بزرگراه امام علی (ع) و بلوار کربلا از جمله مسیرهایی هستند که بیشترین آمار فوتی‌ها و تصادفات شدید در آنها ثبت شده است که بیش از 60 درصد تلفات رانندگی شهر اراک در همین چند معبر رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مركزی در پایان تصریح کرد: سرعت‌های بالا و نبود مدیریت هوشمند ترافیک از عوامل اصلی این وضعیت است که باید به صورت مکانیزه و هوشمند، مدیریت سرعت در این مسیرها اعمال شود و در صورت نبود امکانات، راهکارهای جایگزین برای کاهش سرعت و افزایش ایمنی در نظر گرفته شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!