رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-30 09:55 شماره خبر : 12904 https://diyareaftab.ir/short/Vpk9o
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی:

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: فعالیت‌های موشکی و نظامی کشور به‌ هیچ‌ وجه موضوع مذاکره نخواهد بود و این فعالیت‌ها مستقل بوده و هدف آن حفظ امنیت و ثبات در منطقه است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی صبح امروز در مراسم رژه نیروهای مسلح به‌ مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز سالگرد بنیان‌گذاری ارتش جمهوری اسلامی ایران است که شاهد آثار برجسته این نهاد در حفظ اقتدار و امنیت ملی هستیم.

وی افزود: امام خمینی (ره) با بصیرتی الهی در زمانی که گروه‌های انحرافی خواستار انحلال ارتش بودند با قاطعیت اعلام کردند که ارتش باید به‌عنوان نیروی قدرتمند جمهوری اسلامی باقی بماند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی بیان کرد: روز بیست و نهم فروردین ۱۳۵۸ روز ارتش جمهوری اسلامی ایران نام‌گذاری شد و این تصمیم حکیمانه موجب شد تا شجره طیبه ارتش شکل بگیرد و نقش خود را در انسجام، عزت و اقتدار ملی ایفا کند.

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه دیگر نهادهای انقلابی همچون سپاه پاسداران، بسیج مستضعفین و نیروهای امنیتی، همواره در دفاع از مرزهای کشور و مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی است.

وی اظهار کرد: امام راحل با دستور تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پایه‌های امنیت و دفاع کشور را مستحکم‌تر کردند. سپاه پاسداران، به‌عنوان نماد مقاومت و پشتیبانی از انقلاب اسلامی، با هوشیاری و فداکاری توانست از نفوذ دشمنان و عوامل انحرافی جلوگیری کند.

ارتش همواره مایه افتخار و اقتدار است

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: تاریخ انقلاب اسلامی نشانگر معجزه‌های بزرگ ارتش و سپاه در عرصه‌های دفاعی، امنیتی و تکنولوژیکی است از مقابله با تهدیدات رژیم بعثی عراق در جنگ تحمیلی تا پاسخ به توطئه‌های گروهک‌های ضدانقلاب در مناطق مختلف کشور، این نیروها همواره مایه افتخار و اقتدار ملت بوده‌اند.

دری نجف‌آبادی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) با هدایت‌های حکیمانه خود، مسیر استقلال و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را روشن کرده‌اند و نیروهای مسلح کشور با بهره‌گیری از تکنولوژی پیشرفته، قدرت بازدارندگی و آمادگی برای مقابله با تهدیدات توانسته‌اند دشمنان را از هرگونه نقشه شیطانی ناامید کنند. 

وی بیان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماد قدرت، عزت و مقاومت در برابر زورگویان جهانی شناخته می‌شود که این اقتدار مرهون اتحاد و انسجام ملت و هدایت‌های هوشیارانه فرمانده معظم کل قواست و از این فرصت باید بهره برد تا با گام‌های استوار، ظرفیت‌های جهان اسلام را افزایش داده و در راستای اهداف مقدس انقلاب اسلامی حرکت کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: فعالیت‌های موشکی و نظامی کشور به هیچ وجه موضوع مذاکره نخواهد بود و این فعالیت‌ها به عنوان بخشی از توان دفاعی و اقتدار ملی ایران، دارای ماهیتی مستقل بوده و هدف آن حفظ امنیت و ثبات در منطقه است.

مذاکرات نباید شرطی شود

دری نجف‌آبادی اظهار کرد: مذاکرات نباید شرطی شود، این نگرش نه تنها ممکن است موجب تضعیف مواضع ملی شود بلکه می‌تواند فرصت‌های استراتژیک را محدود کند.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر استقلال تصمیم‌گیری و حفظ اصول و ارزش‌های اساسی خود در مذاکرات بین‌المللی تأکید دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با توجه به تلاش‌های برخی قدرت‌های جهانی برای اعمال فشار یا محدودسازی توان نظامی ایران تصریح کرد: فعالیت‌های دفاعی و موشکی خط قرمز جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه مداخله یا شرط‌‌گذاری در این زمینه، خلاف اصول استقلال و حق دفاع ملت‌هاست.

دری نجف‌آبادی بیان کرد: ایران همچنان آمادگی خود را برای انجام مذاکرات سازنده و مؤثر اعلام کرده است اما بر این باور است که این روند نباید به تضعیف اقتدار نظامی و امنیتی کشور منجر شود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.