وصیتنامه شهید «محمدرضا اسدی»؛
قرآن را بیشتر فرا گیرید
در بخشی از وصیتنامه شهید «محمدرضا اسدی» آمده است: قرآن را بیشتر فرا گیرید نگذارید توی اتاق گرد روی آن بنشیند و از آن پند گیرید و همیشه منتظر ظهور مهدی (عج) باشید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» شهید والامقام محمدرضا اسدی در سیزدهم فروردینماه سال ۱۳۴۳ در شهرستان محلات و در خانوادهای متدین و ساده پا به عرصه وجود گذاشت، با آغاز جنگ تحمیلی و تاسیس سپاه پاسداران به استخدام این نهاد در آمد تا با پوشیدن لباس خدمت ایران عزیز برای دفاع از اسلام و انقلاب مشغول به خدمت شود.
او پاسدار لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب (ع) بود و در بیست و چهارم اسفندماه سال ۱۳۶۳ در شرق دجله و در عملیات بدر به شهادت رسید.
پیکر مطهرش را در محلات به خاک سپردند. از شهید اسدی تنها یک پسر به یادگار ماند.
فرازی از وصیت نامه شهید: با سلام و درود بر برادرانم امیدوارم که سلاحم را غریب مگذارید و بر گیرید و با اتکا به خداوند سینه کافر را بشکافید تا دشمن بداند فرد مسلمان خواری طلب نیست و تا آخرین نفس میجنگد نیتهایتان را کاملاً خالص کنید برای خدا و خود را از گناهان و خطاها حفظ کنید و قرآن را بیشتر فرا گیرید نگذارید توی اتاق گرد روی آن بنشیند و از آن پند گیرید و همیشه منتظر ظهور مهدی(عج) باشید.
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!