رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
فرمانده سپاه ناحیه خمین:

نسل جدید راه شهید سلیمانی را ادامه می‌دهند

فرمانده سپاه ناحیه خمین گفت: نسل جدید در بزنگاه‌های تاریخی، با جان‌فشانی خود، راه شهید سلیمانی را ادامه می‌دهند و فرهنگ ایثار و مقاومت را تداوم خواهند بخشید.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مهدی نباتی در مراسم اختتامیه طرح یاوران ولایت سازمان بسیج دانش‌آموزی در اردوگاه امیرکبیر شازند با اشاره به باور عمومی که نسل شهدا را محدود به دوران دفاع مقدس می‌دانست، گفت: جنگ ۱۲ روزه نشان داد این تفکر ایثارگرانه نه تنها ادامه دارد، بلکه در بزنگاه‌های حساس، با عمق و ژرفایی بیشتر، در نسل‌های جدید نیز بروز یافته است.

فرمانده سپاه ناحیه خمین بیان کرد: شهید محمد مجیدی بازنشسته سپاه پاسداران که پس از ۳۰ سال خدمت، فعالیت خود را در پایین‌ترین رده‌های بسیج ادامه داد و نهایتاً به مقام شهادت نائل آمد. از اولین شهدای بسیجی شهرستان خمین بود، بر اثر اصابت پهپاد هرمس به شهادت رسید. شهید خسروی و شهید انصاری جوان‌ترین شهدای شهرستان به‌عنوان نمونه‌هایی از ایثار و نخبه‌گرایی معرفی شدند. شهید انصاری، خلبان پهپاد و ریزپرنده و مسلط به زبان انگلیسی، نه تنها در عرصه‌های علمی و جهادی فعال بود، بلکه در مبارزه با بیماری کرونا و فعالیت‌های سازندگی نیز حضوری مجاهدانه داشت.

وی با اشاره به همرزم بودن با بسیاری از این شهدا، به ویژگی‌های خاص و بارز هر یک از آنان اشاره کرد و بر اهمیت شناخت ابعاد شخصیتی این قهرمانان تأکید ورزید و گفت: آینده روشن جمهوری اسلامی ایران در گرو حفظ فرهنگ بسیجی و مقاومت است. فاصله گرفتن از تفکر شهدا، به‌ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی، می‌تواند به عواقب جبران‌ناپذیری منجر شود و وضعیت کشور را مشابه کشورهای درگیر جنگ با استکبار جهانی، به مراتب بدتر کند.

نباتی اظهار کرد: ادامه نهضت انقلاب اسلامی تنها با پایبندی همیشگی به فرهنگ مقاومت، فرهنگ جهاد، فرهنگ شهادت و فرهنگ بسیجی بودن میسر خواهد بود. این ایثار و گذشت، حتی در شرایط سخت زیر آتش دشمن و هنگام شلیک موشک‌ها، در رسانه نیز به تصویر کشیده شد و نشان‌دهنده تلاش‌های بی‌وقفه پاسداران و بسیجیان برای مقابله با رژیم صهیونیستی است. یاد و خاطره شهدای اقتدار چراغ راهی برای نسل حاضر است؛ تا با الهام از رشادت‌های آنان، آینده‌ای پر از عزت و سربلندی را برای ایران اسلامی رقم بزنند.

انتهای خبر/

1404-06-20 19:33 شماره خبر : 15632

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.