رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرکل میراث فرهنگی خبر داد:

پیشرفت 50 درصدی موزه بزرگ اراک

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: موزه بزرگ اراک در حال حاضر به پیشرفت ۵۰ درصدی رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ محمود مرادی نراقی صبح امروز در جریان بازدید موزه بزرگ اراک گفت: موزه بزرگ اراک در حال حاضر به پیشرفت ۵۰ درصدی رسیده است.  

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی افزود: این موزه در زمینی به مساحت ۴۵۰۰ متر و در وسعتی با ۱۰ هزار مترمربع و چهار طبقه احداث می‌شود.

مرادی نراقی بیان کرد: این موزه دارای بخش‌هایی چون فرهنگی، گالری، خزانه نگهداری اشیا و بخش موسیقی خواهد بود.

وی ادامه داد: تاکنون ۲۵۰ میلیارد ریال برای احداث آن هزینه شده است. برای تکمیل آن به ۱۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که اگر این اعتبار به صورت نقدی تامین شود تا دو سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

انتهای خبر/

1402-12-13 10:21 شماره خبر : 3754

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.