بهمناسبت روز نیروی انتظامی به معرفی چندتن از شهدای ناجای استان مرکزی که در راستای امنیت میهن جان خود را فدا کردند میپردازیم.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهادت مظهر حقایق، نمود فضایل، شهود شقایق و گوهر حقایق است.
اسلام و ارزشهای الهی در امواج خون شهید حرکت میکند و جان میگیرد. شهادت سیری از خاک به افلاک و از عالم سفلی به عالم بالاست.
شهادت اجر و پاداش جهاد در راه خداست که در پرتو نور ولایت رنگ و بوی الهی به خود میگیرد و رفیعترین قله معنوی است که هرکسی را توانایی فتح آن نیست.
بر تمام ما وارثان خون شهیدان واجب است فرهنگ غنی ایثار و شهادت را در جامعه اسلامی گسترش داده است و درخت تنومند انقلاب اسلامی را که با خون هزاران شهید رشد نموده پاسداری نماییم.
بهمناسبت روز نیروی انتظامی به معرفی چندتن از شهدای ناجا که در راستای امنیت میهن جان خود را فدا کردند میپردازیم.
شهید امین سربندی
شهید امین سربندی در بیست و یکم مردادماه سال ۱۳۷۶ در یک خانواده مذهبی، سادهزیست و زحمتکش در شهرستان شازند دیده به جهان گشود و دوران تحصیلات ابتدایی و راهنمایی خویش را در مدرسه شهید عابدی و مبین کلاوه با اخذ نمرات بسیار عالی سپری نمود که به جهت برخورداری از روحیه انقلابی، عضو بسیج دانشآموزشی نیز بود.
در انجام امور ورزشی در رشته فوتسال فعالیت مینمود و سرانجام موفق به اخذ مدرک دیپلم فنی و حرفهای در رشته نقشهکشی گردید. به جهت کمک در امر تأمین معاش و اقتصاد خانواده در حرفه باطریسازی مشغول به کار گردید. شهید امین سربندی جوانی متبسم و خوش خلق بود و همیشه در حضور والدین خویش تبسمی بر لب داشت که بسیار معصومانه و دوستداشتنی بود.
ایشان در انجام فرایض دینی و نیکی به مردم و رعایت اخلاق و ادب از هیچ نکتهای فروگذاری نمیکرد و به والدین خود حرمت مینهاد و در انجام امورات زندگی یاریرسان خانواده و دیگران بود. شهید معظم به شرکت در مراسم مذهبی بهویژه عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و کمک در امر اقامه نماز جماعت و برپایی سفره افطاری ماه مبارک رمضان در منزلشان، که در این ماه مبارک، منزلشان حسینیه بود، با علاقه وافر اهتمام و همت میگماردند.
سرانجام شهید امین سربندی برای پاسداشت از حاکمیت مقدس اسلام و میهن اسلامی در نوزدهم تیرماه سال ۱۳۹۶ صادقانه خدمت مقدس سربازی را پذیرا شد و در بیست و چهارمین روز از آبان ماه سال ۱۳۹۶ در حالی که فقط بیست بهار از زندگی او سپری شده بود در حین انجام وظیفه در اثر برخورد با خودرو قاچاقچیان کالا در محور آستانه شازند به هم آوایی با کاروان شهیدان پرداخت و به دیار جانآفرین بیهمتا شتافت.
پیکر مطهر شهید در زادگاهش به خاک سپرده شد.
شهید علیاکبر معصومی نژاد
شهید علیاکبر معصومی نژاد در سال ۱۳۶۳ در کانون پر مهر خانوادهای سادهزیست در شهرستان اراک دیده به جهان گشود. دوران کودکی خود را در زادگاه پدری خود روستای محمدیه سپری نمود، ایشان تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسطه را در اراک به پایان رساند و موفق به اخذ مدرک دیپلم در رشته برق صنعتی گردید.
او به نشانه علاقهمندی به مکتب، میهن و انقلاب اسلامی در سال ۱۳۸۲ به خدمت مقدس سربازی اعزام و دوران خدمت خود را در استان تهران گذراند. بعد از پایان خدمت سربازی به جهت کمک در امرار معاش خانواده، با اشتغال در حرفه جوشکاری اهتمام غیرتمندانهای ایفا نمود. ایشان با اخلاق، خوشرو، مهربان و رفتاری فروتنانه داشت، در انجام فریضه نماز اهتمام والا داشت و سوگ عاشورائیان را مشارکت فعال در مجالس عزاداری حسینی (ع) حرمت مینهاد.
شهید بزرگوار با اتکا به تعهد انقلابی و به منظور خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی در مورخ ۱۳۸۸/۴/۱۳ به استخدام ناجا درآمد. شهید معزز به دلیل داشتن آمادگی جسمی بالا در ورزش رزمی فعالیت مینمود. مربی دفاع شخصی ناجا و استاد ورزشهای رزمی بود که شاگردان برجستهای نیز تربیت نموده است.
همچنین به جهت داشتن اصول و معیارهای انقلابی عضو کانون بسیجی ورزشکاران استان مرکزی نیز بود و به دلیل علاقه وافر به امر تحصیل در سال ۱۳۹۵ موفق به اخذ مدرک کارشناسی حرفه در رشته اصلاح و تربیت گردید. ایشان بعد از انجام مدتی از خدمت خود در فرماندهی انتظامی استان مرکزی، به دلیل داشتن روحیه ایثار و فداکاری به استان سیستان و بلوچستان انتقال و در یگان تکاوری ۱۲۸ هنگ مرزی میر جاوه مشغول انجام وظیفه گردید.
شهید علیاکبر معصومی نژاد با این انتخاب آگاهانه رشادت و دلاوری خود را به منصه ظهور رساند. او در بیست و یکم خردادماه سال ۱۳۹۷ مصادف با بیست و ششمین روز از ماه مبارک رمضان سال ۱۴۳۹ هجری قمری، در حین دفاع از حریم نظم، امنیت و اقتدار ایران اسلامی، در درگیری با سوداگران و قاچاقچیان مواد مخدر بر اثر اصابت تیر جان پاک و پیراسته خود را به آستان محبوب ازلی اهدا نمود و به کاروان شهیدان پیوست. از آن شهید بزرگوار دو فرزند پسر به یادگار مانده است.
پیکر مطهر شهید در گلزار شهدای شهر اراک به خاک سپرده شد.
شهید وحیدرضا رسولی
شهید وحیدرضا رسولی در پنجم فروردین ماه سال ۱۳۶۸ در شهرستان اراک متولد شد. او پدر و مادر ساده و زحمتکش، مذهبی و متدینی داشت و در خانوادهای ساده زندگی میکرد.
در سنین کودکی زبانزد همه بود. حق را میگفت اگر چه به ضررش باشد. نسبت به تمام کارهایش جدیت و احساس مسئولیت داشت. از کودکی عشق خدمتگزاری به سالار شهیدان حضرت اباعبدالله (ع) و ائمه اطهار (ع) را داشت.
در دوران تحصیل باوقار و محبوب و مودب و کوشا بود. پساز گرفتن دیپلم در دانشگاه دولتی امیرکبیر در رشته حسابداری با رتبه و معدل عالی فوق دیپلم گرفت. همچنین مدرک کارشناسی را در اراک اخذ کرد.
او به ورزش خصوصاً کشتی و کاراته علاقه بسیار داشت و چند مدال و عنوان قهرمانی نیز کسب کرد. وحیدرضا خودکفا بود و هنگام فراغت از تحصیل بهویژه در تعطیلات تابستانی با کار و تلاش فراوان مخارج شخصی خود را برای تحصیل به دست میآورد و از این راه به خانواده خود نیز کمک قابل توجهای میکرد. او با شور و نشاط، مهر و محبت و صمیمیتی که داشت به محیط خانواده صفا و صمیمیت دیگری میبخشید.
وحیدرضا خانواده خود را بسیار دوست داشت و به آنها احترام میگذاشت. کلیه اقوام و همسایگان از اخلاق و رفتار وحیدرضا راضی بودند. یکی از روحیات بسیار خوب وحیدرضا شوخ طبعی او بود. به قول دوستانش هر جا جمعی در حال خندیدن بودند حتماً وحیدرضا آنجا حضور داشت.
شهید وحیدرضا رسولی در سال ۱۳۹۱ در رسته آگاهی نیروی انتظامی استخدام شد. مدت یک سال آموزش را در دانشگاه نیروی انتظامی تهران گذراند. در سال ۱۳۹۵ برای گذراندن دوره مأموریت به منطقه سراوان در استان سیستان و بلوچستان منتقل شد و پس از نزدیک به یک سال دفاع از مردم مسلمان کشورش سرانجام در بیست و چهارم مرداد ماه سال ۱۳۹۶ هنگام درگیری با اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر منطقه سراوان به فیض شهادت نائل شد.
پیکر مطهر شهید در زادگاهش به خاک سپرده شد.
شهید محمدتقی حاجی علیبیگی
شهید محمدتقی حاجی علیبیگی در اولین روز از شهریورماه سال ۱۳۵۶ در روستای کارچان از توابع شهرستان اراک و در خانوادهای مذهبی و متدین و روستایی دیده به جهان هستی گشود. پدرش کشاورز بود و از ارادتمندان به اهل بیت (ع) بود.
از کودکی همراه پدرش به مسجد میرفت و سعی میکرد که نمازش را با پدر در این مکان مقدس بخواند. او مسجد را جایگاهی برای انسانسازی و خودسازی میدانست. در مجالس و مراسمات مذهبی شرکت میکرد و با همان سن کم مشغول به فعالیت میشد و گوشهای از کار را بهعهده میگرفت.
تحصیلاتش را در همان روستا آغاز کرد و توانست تا پایان سال سوم راهنمایی به تحصیل ادامه دهد و با گرفتن مدرک سیکلش به درسش پایان داد. از کودکی آرام و خوش اخلاق بود و با بچههای کوچکتر از خودش بازی میکرد.
در نوجوانی نیز با خانواده رفتاری خوب و اخلاقی خوش داشت و به دیگران احترام ویژه میگذاشت. بعد از تحصیلاتش به کار کشاورزی و باغداری مشغول شد و در کارچان ماند و در امرار معاش خانواده سهمی داشت. به طور جدی در دوازده سالگی نماز و روزهاش را آغاز کرد و همیشه در نماز جماعت و جمعه فعالیت داشت و شرکت میکرد.
یک سال و چند ماه از عمر شریفش میگذشت که انقلاب اسلامی پیروز شد و هنگامی که قصد زندگی داشت تا بندگی کند و خودش را شناخت با جنگ و دفاع مقدس آشنا شد و در زمان جنگ سن و سالی نداشت ولی شاهد رفت و آمد رزمندگان اسلام به جبهه بود. او در کلاسهای قرآن شرکت میکرد و به مستمندان و فقرا کمک میکرد و هنگامی که با پایگاه بسیج محله به مشهد رفت به خانوادهها کمک میکرد و فعالیت داشت.
او استوار نیروی انتظامی در قسمت مبارزه با مواد مخدر بود و در یک عملیات تعقیب و گریزی که با قاچاقچیان داشتند بر اثر تصادف خودرو به شهادت رسید.
پیکر مطهرش را در گلزار شهدای روستای کارچان به خاک سپردند.
شهید علی عزتی
شهید علی عزتی در هفدهم خردادماه سال ۱۳۴۳ در روستای سنگستان از توابع شهرستان ساوه متولد شد. او در خانوادهای مسلمان و مذهبی پرورش یافت. در زادگاهش تحصیلات دوره ابتدایی و راهنمایی را پشت سر گذاشت و پس از پایان دوره راهنمایی در آزمون ورودی ژاندارمری شرکت کرد و بعد از قبولی در امتحان ورودی به استخدام ژاندارمری درآمد. آن روز شاید شادترین روز زندگی علی بود چون راه خدمت به هموطنانش را یافته بود.
در سال ۱۳۶۰ ازدواج کرد که ثمره آن ازدواج سه فرزند پسر است که راه پدر را ادامه میدهند. او انسانی مهربان، متقی و با ادب بود در زندگی خود سودایی جز کسب رضای الهی و اندیشهای جز خدمت به همنوعان در سر نداشت.
او بهعنوان کادر ژاندارمری برای پاسداری از مرزهای کشور و مقابله با سوداگران مرگ برای مأموریت به استان سیستان و بلوچستان اعزام شد. چند ماه در مناطق مرزی خدمت کرد و سرانجام در چهاردهم تیرماه سال ۱۳۷۰ در جریان درگیری با اشرار مسلح در منطقه ایرانشهر در راه دفاع از کشورش به شهادت رسید.
پیکر مطهر شهید پس از تشییع در امامزاده عقیلآباد در اسلامشهر به خاک سپرده شد.
شهید احمدرضا عروجی
شهید احمدرضا عروجی در اول مهرماه سال ۱۳۵۵ در خانوادهای مسلمان و کشاورز زاده در روستای قلعه از توابع شهرستان خمین، دیده به جهان گشود. تحصیلات دوره ابتدایی را در زادگاهش گذراند و سپس برای ادامه تحصیل در مقطع راهنمایی به همراه خانواده به روستای شهابیه عزیمت نمود.
او در خمین تحصیلات دوره متوسطه را به اتمام رساند و موفق به اخذ مدرک دیپلم در رشته علوم تجربی شد. انسانی مهربان و متقی بود و از سجایای اخلاقی والایی برخوردار بود و در انجام فرایض دینی اصرار میورزید.
شهید احمدرضا عروجی بهعنوان سرباز نیروی انتظامی به خدمت مقدس سربازی اعزام شد و پس از این که به صف سربازان دلیر میهن جمهوری اسلامی ایران پیوست به عرصهگاه نبرد با اشرار و سوداگران مرگ در استان سیستان و بلوچستان اعزام شد.
سرانجام در شامگاهی خونین در غروب بیست و هفتم خردادماه سال ۱۳۷۸ در محور جعفرآباد - خاش در هنگام درگیری با قاچاقچیان و اشرار مسلح، بر اثر اصابت گلوله به سینه و شکمش فراخوان الهی را لبیک گفت و به فیض بیبدیل شهادت نائل آمد.
پیکر مطهر سرباز شهید پس از تشییع در روستای گلدشت به خاک سپرده شد.
شهید مرتضی کارچانی
در پاییز سال ۱۳۹۷ گلزار شهدای کارچان باز هم شاهد تشییع پیکر جوانی بود که در راه آزادی و عزت و اقتدار ایران سرافراز روحش و آسمانی و جسمش معطر به عطر شهادت شد.
جوانی با ایمان و دوستداشتنی که تنها ۲۵ بهار از عمرش سپری شده و پدر به جای لباس دامادی، کفن سفیدی بر تن نحیف و تیرخوردهاش کرده و او به را به دل سرد خاک سپرد. سرانجام جوان رعنای محمدرضا در راه امنیت و آسایش مردم پاک ایرانزمین به شهادت ختم شد و جز آن شایسته او نبود.
شهید مرتضی کارچانی، در بیست و دوم دیماه سال ۱۳۷۲ در خانوادهای مذهبی و متدین در روستای کارچان از توابع شهرستان اراک پا به عرصه وجود نهاد. خندههای کودکانه مرتضی از ابتدای کودکی، نشان از خلق خوش و گشادهرویی وی داشت.
مرتضی پسری بود دلسوز و مهربان. دوران تحصیل ابتدایی و راهنمایی را در زادگاهش سپری کرد. پس از اخذ دیپلم در سال ۱۳۹۲ در آزمون ورودی نیروی انتظامی پذیرفته شد و پس از تحصیل در دوره کارشناسی علوم انتظامی با درجه ستوان دومی از دانشگاه نیروی انتظامی فارغالتحصیل گشت. همزمان با تحصیل در دبیرستان و دانشگاه در رشته ورزشی کاراته حضوری مستمر داشت و در این رشته نیز موفق به اخذ کمربند مشکی و دان یک شد.
او پس از پایان تحصیل به فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان معرفی شده بود که پس از یک سال خدمت در مرزهای شرقی کشور هنگام درگیری با اشرار مسلح و قاچاقچیان مواد مخدر در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۹۷ در منطقه سیب و سوران در استان سیستان و بلوچستان بر اثر اصابت گلوله به درجه رفیع شهادت رسید.
پیکر مطهر شهید پس از تشییع در شهر اراک در زادگاهش به خاک سپرده شد.
شهید مرتضی پناهی
شهید مرتضی پناهی، در اولین روز از دیماه سال ۱۳۶۵ در روستای آزادگین از توابع شهرستان ساوه چشم به دیدار هستی گشود. تحصیلات دوره ابتدایی را در روستا سپری کرد، ولی به دلیل وضعیت مالی خانواده از ادامه تحصیل در شهر باز ماند.
از نوجوانی دوشادوش پدر به دامداری و کشاورزی روی آورد. وی بسیار مهربان و رئوف بود.
با رسیدن ایام خدمت از سوی نیروی انتظامی به خدمت فرا خوانده شد و بعد از اتمام دوره آموزشی، جهت ادامه خدمت به استان کرمان منتقل شد. آن دلیرمرد پاک نهاد و غیرتمند، در انجام وظیفه رشادتها و دلاوریهای بسیاری از خود به نمایش گذاشت و چندین بار به طور رسمی مورد تشویق فرماندهان خود قرار گرفت.
سرانجام در فرجامی خونین در اولین روز از تیر ماه سال ۱۳۸۶ در منطقه کرمان به هنگام پاکسازی منطقه از لوث وجود اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر، در اثر درگیری با کاروان مکانیزه اشرار مسلح فراخوان فرشتگان الهی را به جان لبیک گفت.
پیکر مطهر شهید در زادگاهش به خاک سپرده شد.
شهید مهدی پارسا
شهید مهدی پارسا در چهارمین روز از تیر ماه سال۱۳۶۳ در روستای گورچک از توابع شهرستان شازند (الیگودرز) در خانوادهای ساده و مذهبی به دنیا آمد. مهدی دست پرورده محبت و زادهٔ ایمان و بسیار صمیمی و تلاشگر و دوست داشتنی بود. همیشه اخلاقی خوب و شایسته داشت.
دوران کودکی را در زادگاهش سپری نمود و پس از مهاجرت خانواده به شهر اراک تحصیلات خود را تا مقطع راهنمایی در آن شهر پشت سر گذاشت.
پدرش در ایام کودکی مهدی از هر فرصتی استفاده میکرد و به او درس زندگی و آداب و معاشرت میآموخت و سعی کرد تا درس ایثار و استقامت و مقاومت در برابر سختیها و مشکلات را به او بیاموزد تا در برابر سختیهای زندگی کمر خم نکند به همین دلیل بود که پس از فوت پدر برای تأمین هزینه زندگی خانواده از ادامه تحصیل انصراف داد و به کسب و کار پرداخت.
او در کنار کار و تلاش به انجام صحیح و به موقع فرایض مذهبی اعتقاد داشت و یکی از عاشقان صادق اهل بیت (ع) عصمت و طهارت بود و از سجایای اخلاقی و ادب قابل توجهی برخوردار بود.
موعد سربازیش که شد پس از پشت سر گذاشتن دوره آموزشی به منطقه انتظامی ایرانشهر معرفی شد. تازه دو ماه از خدمتش را در آن جا انجام داده بود که در بیست و ششم مرداد ماه سال ۱۳۸۳ در شهرستان ایرانشهر در جریان درگیری با اشرار مسلح در اثر اصابت گلوله به ناحیه شکم و کتف مجروح و در اثر شدت جراحتها به فیض عظمای شهادت نائل گردید.
پیکر مطهر شهید در گلزار شهدای شهر اراک به خاک سپرده شد.
انتهای خبر/
- ۹۰ درصد پروژهای نیمه تمام افتتاح شدهاند
- روحی فتوحی جانشین موقت عباس شد
- وظيفه دانشجويان تبيين حقيقت است
- نگاه غرب به زن اهانتآمیز است
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- «اسدالله صفا» درگذشت
- نمایش «سرخط یک هفت خط آخر خط»
- مانور زلزله در مدارس استان مرکزی
- تجمع ملی «اشک نیل» در اراک
- تشییع پیکر «شهید گمنام» در خمین
- کوتاهی شهرداری در تامین زیرساختهای کوی کوثر
- تشییع «شهید گمنام» در مدارس اراک
- مدارس اراک میزبان لالههای گلگونکفن فاطمی
- ادارات موظف به نصب پنل خورشیدی هستند
- گفتگو با فاتح ۳۲ قله
- تجمع ملی «اشک نیل» برگزار میشود
- شهدای گمنام در شازند تشییع میشوند
- زنان غزه پیشروان مقاومت هستند
- اجرای نمایش «سرخط یک هفت خط آخر خط»
- رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان مرکزی
- حضرت فاطمه (س) کاملترین الگو برای خانواده هستند
- خنداب پرحادثهترین محور استان مرکزی
- بارش اولین برف زمستانی در ۲۶ استان
- تولد بره عجیب الخلقه در فراهان
- تکلیف کارگر بعد از اتمام قرارداد چیست
- «اسد» از شنیدن توصیههای ما امتناع کرد
- VAR در فوتبال ما سلیقهای شده است
- صهیونیستها زندگی مردم سوریه را نابود میکنند
- مبادا جبهه و درس را فراموش کنید
- سوره «سبا» آیات ۴۰ تا ۴۸
- دیدار تیمهای آلومینیوم و استقلال
- پویش نهالکاری «در سایه مادر» در تفرش
- کاشت نهال در کمیجان با شعار سایه مادر
- توقف استقلال در اراک
- پویش نهالکاری در سایه مادر در فراهان
- یلدای مهدوی در فراهان
- حضرت فاطمه (س) حافظ نبوت و امامت
- شاهد تکرار سناریو لیبی در سوریه هستیم
- حضرت زهرا (س) الگوی شایسته برای همه است
- مادری و خانهداری یک ارزش معنوی است
- اولویت قیام حضرت زهرا (س) حفظ وحدت بود
- زن در اسلام شأن و جایگاه والایی دارد
- نظارت ویژه شب یلدا در فراهان
- یلدای مهدوی در تفرش برگزار شد
- حال و هوای بازار یلدا در اراک
- مراسم نمادین چیلَّلیک برای نو عروس در بزچلو
- واردات گاز تنها راهکار توقف مازوتسوزی است
- شکلگیری قرارگاه ملی مسجد در استانها
- سوره «سبا» آیات ۳۲ تا ۳۹
- ورزشکار فراهانی در مسابقات کاراته ناشنوایان خوش درخشید
- مشاهده بیشتر