رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
استاد حوزه و دانشگاه:

حضور در انتخابات نماد وفاداری به آرمان‌ها است

استاد حوزه و دانشگاه گفت: حضور ۴۱ درصدی مردم در انتخابات بیانگر این است که مردم پایبند به آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری امروز در همایش نقش مردم در هندسه مراسم و مناسبت‌های انقلاب اسلامی گفت: استان مرکزی در شهدا، علما و بزرگان در کشور سرآمد است.

وی با اشاره تلاش‌های دشمنان برای اینکه مردم در انتخابات حضور نداشته باشند بیان کرد: حضور ۴۱ درصدی مردم در انتخابات بیانگر این است که مردم پایبند به آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.

 

این کارشناس مذهبی عنوان کرد: باید تلاش و برنامه‌ریزی کرد ضعف‌های کشور و کاستی‌ها از بین برود و شرایط اقتصادی مردم بهتر شود.

 

ماندگاری اظهار کرد: مبلغین و کسانی که برای تبیین و تبلیغ اسلام و فرهنگ اسلامی تلاش می‌کنند باید گذشت از گناه، گذشت از مردم، گذشت از تعلقات دنیایی و گذشت از جان را سرلوحه کار خود قرار دهند.

 

وی خاطرنشان کرد: مردم سه نقش اساسی در کشور دارند با این عنوان که دوست دارند در جلوی چشم‌ها دیده بشوند، مورد باور قرار بگیرند و مسئولیت اموری را بر عهده بگیرند و از آن‌ها درست تشکر شود.

1402-12-17 13:01 شماره خبر : 3862

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.